A budaörsi ROBOKTAT szakkör felkerült az Edison 100 listára – Lehet rájuk szavazni!

(Budaörs, 2020. augusztus 6. – Budaörsi Infó) A budaörsi ROBOKTAT szakkör az Edison platform Gondolkodó Körének szakmai döntése alapján felkerült a 2020-as Edison 100 listára! Gratulálunk! 

 

 

Mától mindenki számára elérhető az Edison 100: 100 innovatív és jövőbarát kezdeményezés, amelyek óvodások és iskolások jövőbeni kritikus tudását és készségeit fejlesztik iskolai kereteken túl.

Az Edison platform célja, hogy hiteles iránytűként segítsen a szülőknek, akik keresik a lehetőségeket a gyerekeik fejlesztéséhez, és szeretnének tudatosan készülni a jövőre.

A lista szereplői közül saját kategóriájában legkiemelkedőbbeket augusztus 26-án díjazza a szakmai Gondolkodó Kör, emellett mától közönségszavazás is indul, hogy kiderüljön, a szülők és pedagógusok véleménye szerint, melyik kezdeményezés érdemes a közönségdíjra.

2020-ban a szülőket is bevonták az innovatív és jövőbarát, gyerekeket fejlesztők felkutatásába, és közel 450 jelölés érkezett.

A jelöltek között volt a budaörsi ROBOKTAT szakkör is.

17_09_15_roboktatnyiltnap (4)

A jelölések szűrése és feldolgozása után az Edison platform Gondolkodó Köre szakmai közössége döntött a listára kerülésről.

Az idei közönségdíjas kiválasztásában azonban mindenkire számítanak!

2020. augusztus 25-ig lehet szavazni.

A szavazás lezárását követően a legtöbb voksot kapó szervezet megkapja az Edison platform közönségdíját.

Az Edison 100 szereplőiben az a közös, hogy újszerűek témájukat, megközelítésüket, módszertanukat tekintve, a jövő szempontjából kritikus tudást, illetve képességeket fejlesztenek, és valódi, hosszú távú hatás elérésére törekszenek. Ezeket a szempontokat mérlegelte a szakmai zsűri a lista összeállításakor.

 

Nézzék meg, hogy kik kerültek fel 2020-ban a listára és augusztus 25-ig.

A teljes listát ide kattintva lehet elérni! 

A budaörsi ROBOKTAT szakkörre ide kattintva lehet szavazni!

 

 

roboktat2019web

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.