Szemműtéten esett át Pergel Szandra asztaliteniszező

(Budaörs, 2020. augusztus 2. – Budaörsi Infó) Szemműtéten esett át Pergel Szandra, az olimpiai kvótás magyar női asztalitenisz-válogatott alapembere.

 

A magyar szövetség hírlevele idézi Bátorfi Zoltán szövetségi kapitányt, aki elmondta, hogy a pályafutását francia klubcsapatban folytató balkezes játékost részleges retinaleválás miatt kellett megoperálni.

Nem tudni pontosan, hogy mi okozta a bajt, az orvosok sem tudják – fogalmazott a szakember, hozzátéve: egy ideje már panaszkodott a szemére, végül elment a Sportkórházba, ahonnan egyből átirányították a szemklinikára, mert látták, hogy nagy a baj. A műtét hál’istennek jól sikerült, már otthon lábadozik, ez azonban elég sok időt vesz még igénybe. Két-három hétig ágyban kell maradnia, nem is nagyon kelhet fel, nem tudjuk még, hogy mikor játszhat újra.”

A szeptemberi 15-20-ára kiírt varsói Európa-bajnokságon – amelynek a megrendezése a koronavírus-járvány miatt még bizonytalan – még biztosan nem lehet ott a Budaörs csapatát 11 év után elhagyó játékos.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.