Pályázatok kezdőknek és haladóknak!

(Budaörs, 2020. július 28. – Budaörsi Infó) Itt a nyári szünet és még a napsütés sem hiányzik, viszont fontos, hogy ne csak a strandolást és a kanapétornát próbáljuk ki, hanem az agytekervényeinket is mozgassuk meg. Összegyűjtöttünk néhány pályázatot a szabadidő hasznos eltöltésére. 

 

 

1. Pályázat:

A Pest megyei vállalkozások és önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok most a program keretében 1,8 milliárd forint értékben, 60 és 300 millió forint közötti támogatást igényelhetnek, amelyből lehetőség van új panziók építésére és a működtetéshez szükséges eszközök beszerzésére, informatikai és infrastrukturális beruházásokra.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

2. Pályázat:

A Magyar Művészeti Akadémia, az SZTE Bartók Béla Művészeti Kar és a Budapesti Vonósok Kamarazenekar új művek komponálására hívja a 18–35 év közötti magyar zeneszerzőket.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

3. Pályázat:

Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesület 2020-ban újra újságírói pályázatot hirdet Körtvélyes Éva újságíró emlékére, akit a magyarországi mellrákellenes civil fellépés talán legmarkánsabb képviselőjeként ismertünk: évtizedekig dolgozott azon, hogy a magyar nők minél többet tudjanak erről a betegségről, ő alapította és szervezte meg az Egészség Hídja Összefogás mozgalmat és egyesületet.

A pályázatok benyújtási határideje: 2020. szeptember 05. éjfél.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

4. Pályázat:

Budapest Főváros Önkormányzata ötödik alkalommal is meghirdeti a STAFÉTA pályázatot – a tehetséggondozás és a független előadó-művészet támogatása érdekében új színpadi produkció létrehozására. Az eddigi évekhez hasonlóan, a FÜGE Egyesület lebonyolításában, nyílt pályázat formájában. A projekt célja a Budapesten bemutatásra kerülő független színházi, tánc, újcirkusz és összművészeti kezdeményezések támogatása oly módon, hogy az önálló munkásságuk elején járó alkotók és alkotói csoportok számára biztosít további megmutatkozási lehetőséget és anyagi forrást.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

5. Pályázat: 

A HoCare2.0 projekt pályázat olyan digitális fejlesztésekre ösztönzi a KKV-kat, amelyek az idősek otthoni ápolását, gondozását segítik. Olyan megoldásokat keresnek, amelyek a termékfejlesztési folyamatokat lényegesen megkönnyítik. Az új terméknek/szolgáltatásnak a definiált 6 azonosított szükségleti terület valamelyikére kell megoldást nyújtania.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

6. Pályázat:

A Pest megyei szállodafejlesztési támogatás a meglévő Pest megyei szállodák férőhely kapacitásának bővítésére, a nyújtott szolgáltatások színvonalának emelésére illetve új szolgáltatások bevezetésére nyújt támogatást. Pályázatok benyújtása: 2020. augusztus 25-től 2020. szeptember 23-ig.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

7. Pályázat:

A Varga Nyomda Kft. pályázatot hirdet fiatal, pályakezdő borászatok részére.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.