Ingyenes koncert a PostART-on – Nagy Barnabás Kiss Péter duo

(Budaörs, 2020. július 7. – Budaörsi Infó) 2020. július 9-én 20:30-tól ingyenes koncert lesz a PostART-on! 

 

 

A The Pontiac zenekar elsöprő tehetségű és orgánumú énekese és a fiatal zenészgeneráció egyik legbriliánsabb gitárosa zenél csütörtök este a PostART kertjében!

The Pontiac zenekar 2017. márciusában alakult, stílusukra a blues, a rock és a pop fúziója jellemző. Angol nyelvű szövegeik a mindennapi életből merítkeznek: hétfőkről, nőkről, emlékekről szólnak.

A zenekar 2017. őszén jelentette meg első lemezét, a Morning Rain című EP-t, majd 2018-ban bekerültek a Hangfoglaló Program 20 kiválasztott induló előadója közé. A Program támogatásával 2019. elején rögzítették első nagylemezüket a SuperSize Recording stúdiójában, Dexter hangmérnöki felügyelete mellett.

A nagylemez Are You Ready Now? címmel – a GrapefruitMoon Records gondozásában – debütált 2019 májusában. A budapesti lemezbemutatót követően több vidéki nagyváros klubjában mutatták be nagylemezüket. Ősszel megjelentették a nyári élményekből táplálkozó Tyler című videóklipet, decemberben pedig a Bob Dylan-Jimi Hendrix féle All Along The Watchtower című klasszikust gondolták újra.

 

A zenekar folyamatosan írja dalait, nemrégiben online streamkoncertet adtak a Szimpla Kertben, ahol bemutatásra került egyik új daluk, az Inside Out:

 

 

 

Idén új EP-t rögzítenek, ősszel pedig folytatják a Margaret Islanddel megkezdett turnéjukat, valamint önálló koncertkörútjukat az ék zenekar társaságában.

Ezen az estén duo felállásban lépnek színpadra, a romantika garantált!

 

A belépés ingyenes!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.