Wittinghoff Tamás az újabb nemzeti konzultációról: Manipulálni akar minket a kormány

(Budaörs, 2020. június 22. – Budaörsi Infó) Hamarosan bedobják a postaládákba az újabb nemzeti konzultáció kérdőíveit, ami a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról szól és 13 kérdést tartalmaz. Ezzel kapcsolatban videón keresztül szólt a budaörsiekhez és tett közzé felhívást a közösségi oldalán Wittinghoff Tamás polgármester.

 

 

Wittinghoff Tamás videójának bevezetőjében elmondja, hogy hamarosan jó drága, milliárdokba kerülő levelet fognak kapni a budaörsiek is a kormánytól. Szerinte olyan kiadásról van szó, amelynek jobb helye volna például a munkahelyteremtésben, illetve az egészségügyben.

A polgármester szerint a költségeken túl az újabb nemzeti konzultáció kérdései ráadásul álságosak, hamisak és félrevezetőek.

Videójában kijelenti, hogy egyetért a két országgyűlési képviselővel, Szél Bernadettel és Hadházy Ákossal, miszerint a nemzeti konzultáció csak propaganda.

„… Nem konzultálni, hanem manipulálni akar minket a kormány …” – véleménye szerint.

Ezért Wittinghoff Tamás azt kéri a budaörsiektől, hogy ne dobják ki a kormány konzultációs levelét, hanem juttassák el azokat a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány (TITA) címére (1401 Budapest, Pf. 152).

Borítékot, személyes adatokat nem gyűjtenek és nem kérnek a képviselők. A csatlakozók anonim módon üzenhetnek a kormánynak a kérdőívek küldésével – áll a videóban.

 

 

 

 

A posták a mintegy 7,8 millió küldeményt ütemezetten kapják meg. Az országszerte nagyjából nyolcezer kézbesítőhelyre megérkező leveleket néhány napon belül viszik ki a postások a háztartásokba, így nagyjából július 15-éig minden címzetthez eljutnak.

 

 

A kérdések

 

1. A járvány újabb hulláma esetén Ön az alább javasolt intézkedések közül melyiket támogatná?

– kijárási korlátozás bevezetése

– távolságtartás elrendelése

– maszkviselés elrendelése

– országhatárok lezárása

– oktatási intézmények bezárása, áttérés digitális oktatásra

– rendezvények korlátozása

– a 65 éven felüliek külön vásárlási sávjának fenntartása

– a védekezéshez szükséges eszközök kivitelének korlátozása

– ingyenes parkolás

2. Ön egyetért-e azzal, hogy a járványügyi készültséget mindaddig fenn kell tartani az egészségügyben, amíg fennáll a járvány visszatérésének kockázata.

3. Ön szerint szükség van arra, hogy tovább erősítsük az idősotthonok járványügyi védelmét?

4. Ön egyetért azzal, hogy a kormánynak arra kell törekednie, hogy a védekezéshez szükséges felszereléseket Magyarországon lehessen előállítani, így csökkentve a kiszolgáltatottságunkat?

5. Ön egyetért azzal, hogy a járvány alatt az iskolás gyereket nevelő családok és tanárok számára legyen ingyenes az internet?

6. A járvány időben való észlelése és a védekezésre való felkészülés érdekében Ön szerint szükség van állandó magyarországi járványügyi figyelőszolgálatra, így csökkentve a kiszolgáltatottságunkat?

7. Ön szerint a járvány elleni védekezés idején a bankok és multinacionális vállalatok is járuljanak hozzá a védekezés költségeihez?

8. Ön egyetért azzal, hogy ösztönözni kell a hazai termékek, hazai szolgáltatások vásárlását, és népszerűsíteni kell a hazai turizmust?

9. Ön szerint a kormánynak a járvány elmúltával is fenn kell tartania a munkahelyvédő és -teremtő programokat?

10. Ön elutasítja Soros György tervét, amely beláthatatlanul hosszú időre eladósítaná hazánkat?

11. Ön mit gondol, Magyarország védje meg a magyar vállalatokat az ellenséges célú külföldi felvásárlástól?

12. Ön egyetért azzal, hogy a kormány továbbra is lépjen fel a bevándorlás ellen, és tartsa fenn a magyar határ szigorú védelmét?

13. Ön egyetért azzal, hogy a magyar kormány a Brüsszellel való nyílt konfliktus árán is tartson ki a bevándorlást tiltó szabályok mellett?

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.