Rongálás a PostART-on – Várják az elkövető vagy a szemtanú jelentkezését

(Budaörs, 2020. június 18. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy a budaörsi PostART teljesen új megjelenést kapott. Új burkolatok kerültek a padlóra, kicserélték a lámpákat, a vizesblokkokat felújították és egy új helység is kialakításra került. Viszont alig telt el egy kis idő, és máris rongálás történt  a férfi mosdóban.

 

 

Selmeczi Ágnes, a PostART közösségi oldalán arra kérte a rongálót, hogy menjen vissza a tett színhelyére és jelentkezzen.

“Nem szeretek ilyen posztokat írni…. de a tegnap este után ez a látvány fogadott a férfi wc-ben 😞 Mi nagyon megértő és elfogadó emberek vagyunk, akik igen sokat dolgoznak, hogy ez a hely működjön, jól működjön.

Szívesen látunk mindenkit, örömmel körbevezetünk, boldogok vagyunk, hogy megcsodáljátok a kiállításunkat, és jól érzitek magatokat nálunk.

Kedves rongáló! Ha szívesen jönnél még hozzánk, és van lelkiismereted, kérünk, jelentkezz, segíts nekünk a kár elhárításában! Nagyon köszönjük!

Kedves szemtanú! Ha esetleg szem vagy fültanúja voltál az esetnek, kérlek írj nekünk! Szeretnénk békében, de ugyanakkor teljes határozottsággal rendezni ezt a helyzetet.

A PostART Budaörsé, a tietek, ne hagyjuk, hogy ilyen dolog a jövőben bármikor megtörténhessen nálunk!

Köszönöm, ha bármi segítséget kaphatunk: Selmeczi Ági”

 

 

(Budaörsi Infó/FB)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.