Egész héten virtuálisan ünnepli a gyermekeket a BKV és a Magyar Telekom

Egész héten virtuálisan ünnepli a gyermekeket a BKV és a Magyar Telekom, a két vállalat online programokat és nyereményjátékokat szervez gyermeknap alkalmából – közölte a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) és a Magyar Telekom.

 

A BKV virtuális kikapcsolódással és játékkal várja a gyermekeket Facebook-oldalán, ahol már elindult a gyermekek hete. Az érdeklődők minden nap találnak valamilyen szórakoztató vagy elgondolkodtató bejegyzést – olvasható a közleményben.

Mint írják, a gyerekek megmutathatják és elmesélhetik, mi hiányzott számukra a leginkább az elmúlt időszakban. A BKV rövid kisfilmeket és meséket vár arról, melyik a kedvenc járművük, melyik vonalon szeretnek leginkább utazni, mi a legizgalmasabb számukra a városi közlekedésben.

Vasárnap a vállalat Facebook-oldalán teret kapnak a gyerekek, akiket arra buzdítanak, hogy készítsenek borítóképet a BKV közösségi oldalára. A legjobbakat gyermeknapon mindenki láthatja majd. A hét minden napján a már ismert játékok, többek között kvízek, kifestők, logikai játékok várják a gyerekeket 2-14 éves korig. Bővebb információk a BKV Facebook-oldalán találhatók.

A Magyar Telekom a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházzal és a KEDD stúdióval, a kufli animációs rajzfilmsorozat alkotóival együttműködve különleges online mesesorozattal készül a Tavaszi Digitális Gyerekhétre. A vállalat a gyermeknap alkalmából a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház mellé áll, hogy annak tagjait és művészeti munkáját segítse, az őszre halasztott Egy kupac kufli című darab négy előadására szóló jegyek megvásárlásával és további 1 millió forint egyszeri támogatással.

A tartalmak között helyet kapnak Dániel András népszerű meséi is. A kufli animációs rajzfilmsorozat alkotóinak, köztük magának a szerzőnek tolmácsolásában hallhatják az érdeklődők a kedvenc kufli meséiket a Magyar Telekom Gyermekek otthoni foglalkozására készített előadói online platformján. Emellett a Kolibri

Színház művészei is előadnak egy-egy általuk választott mesét digitálisan. Hétfő és vasárnap között a Magyar Telekom gyermeknapi tévés tartalmakat, nyereményjátékokat és kuponakciókat szervez a családok számára – áll az összegzésben. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.