A Magyar Vöröskereszt Az év médiatámogatója kitüntetést adományozta a Budaörsi Infónak

(Budaörs, 2020. május 26. – Budaörsi Infó) A Magyar Vöröskereszt Országos vezetősége a Pest megyei szervezetük javaslatára az Év Médiatámogatója kitüntetést adományozta a Budaörsi Infó szerkesztőségének május 18-án. Részünkről a megtiszteltetés, ezúton is szívből köszönjük! 

 

 

A Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online a kezdetektől segítő, jó kapcsolatot ápol a Vöröskereszt budaörsi és a megyei szervezettel is. 2013 óta tevékenyen is részt veszünk segítő munkájukban, kampányaikban, a rendszeres beszámolókon és ismertetéseken túl.

 

 


 

Újságunkat a következőképen méltatta a szervezet:

A Budaörsi Infó a város vezető online és nyomtatott médiuma. 2013 óta a területen tervezett vöröskeresztes megmozdulásokról előzetest, majd az aktivitásokról dinamikus és statikus beszámolót: interjúkat, híranyagokat, képeket készít, és azt nyomtatott és online formában is közzé teszi. Mindezek által a vöröskeresztes aktivitásainkat még inkább láthatóvá, hallhatóvá teszi széles körben. Vezető újságírójuk vöröskeresztes helyi vezetőségi tag 2019 február óta. Általuk tudunk eligazodni városunk hivatalos „labirintusaiban”, támogatásuk nagy segítség elismertségünkben, ismertségünkben.

 


 

 

vk_mediatamogato

 

Köszönjük, és köszönet áldozatos munkájukért! 

 

 

mediatamogato_vk_Ev

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.