Németh Andrea: Szépségápolási tippek kismamáknak

(Budaörs, 2020. május 23. – Budaörsi Infó) Május 18-án hétfőtől kezdődően az ország egész területén ismét kinyithattak az üzletek, vendéglők, szálláshelyek, látogathatók a közterületek, parkok és a fodrászatok is. Ez nem a járvány végét jelenti, a vírus még mindig terjed. Az enyhítések Budaörsre is vonatkoznak. Továbbra is fontos az általános óvintézkedések betartása. Cikkünkben Németh Andrea sminkes, fodrász szépségápolási tippjeit olvashatják.

 

 


Kérjük iratkozzanak fel YouTube-csatornánkraFacebook oldalaink és hírportálunk előtt elsőként ott érhetőek el a videóink.


 

 

Németh Andrea:
Szépségápolási tippek kismamáknak

 

 

 

 

Ha valaki kismama, az azt jelenti, hogy felelős babája és a saját egészségéért is. Ilyenkor mindenki érzékenyebb. Nagyon fontos, hogy ne csak az ételeinkre figyeljünk ilyenkor. Bőrünk 27 másodperc alatt beszív mindent.

Fokozottan kerülni kell az allergizáló és káros összetételű termékeket. A kozmetikai termékek hátoldalán vannak fel tüntetve az összetevők.

 

Fontos el kerülni a következő összetevőket:

Sls=Szodium Lauri Sulfát –  hab képző. Szervezetben fel halmozódva rák keltő hatású lehet.

Mesterséges szín anyag. Allergiás hatást válthat ki.

A túl erős illatanyag émelygést okozhat.

A kismamák extra érzékenyen reagálnak az allergénekre és nem szedhetnek semmit rá, semmilyen gyógyszert.

 

Ha valaki festeni szeretné továbbra is a haját a terhessége ideje alatt, akkor azt javaslom, hogy ezt 12 hét után tegye csak meg, hacsak az orvos speciális okból nem tiltja azt meg a kismamának.

A fekete hajszín káros a szervezetre. A szőkített hajat ilyenkor melírozott hajra javasolt váltani. A barna és a vörös árnyalatok ártalmatlanok.

A legfontosabb ilyenkor, hogy ammóniamentes festéket vegyünk. Két festés között hat hetet kell várni. Hajfestés előtt fejbőr és hajpróbát kell végezni.

A próba után két nappal szabad csak a hajat festeni.

A fejbőrre ne kerüljön közvetlenül a festék, a biztonság miatt. A hajfestékek kellemetlen illatúak, ezért a helységben szellőzni kell festés közben.

Hajunk igényli ilyenkor a fokozottabb ápolást, ezért használjunk keratinos termékeket.

A szülés után érdemes erősíteni a hajat B5-vitaminnal és ginszenges fejmasszázzsal.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.