Június 30-ig lehet jelentkezni a 2020-as Design Management Díjra

Meghosszabbított határidővel, június 30-ig lehet jelentkezni a Magyar Formatervezési Tanács 2020-as Design Management Díjára.

 

Az idei díjra is olyan szervezetek nevezését vagy ajánlását várják, amelyek stratégiájuk megalkotásában, operatív működésükben, termékeik, szolgáltatásaik kialakításában a designmenedzsment eszközrendszerét alkalmazva folyamatos innovációra és kiemelkedő minőségre törekednek, szem előtt tartva a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait is – közölte a Magyar Formatervezési Tanács pénteken az MTI-vel.

A díj egymillió forint pénzjutalommal és elismerő oklevéllel jár.

Magánszemély is jelölheti a díjra az elismerésre méltó teljesítményt nyújtó gazdálkodó szervezeteket, intézményeket. A Design Management Díj jelölésének határideje május 31..     Mint írják, a járványügyi helyzet miatt egyszerűsített benyújtással, elektronikus úton, az mfti@hipo.gov.hu email címre várják a magánszemélyi jelöléseket és a szervezetek nevezését.

A 2009-ben alapított Design Management Díjat a Magyar Formatervezési Tanács azzal a céllal hívta életre, hogy elismerje azokat a szervezeteket, melyek példaértékű eredményeket és sikeres működési modelleket mutatnak fel a designmenedzsment hatékony projekt és szervezeti integrációja révén, hazai és nemzetközi szinten is felhívták magukra a figyelmet – olvasható a közleményben. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.