Áprilisi pályázatok kezdőknek és haladóknak!

(Budaörs, 2020. április 24. – Budaörsi Infó) Ebben a rendkívüli helyzetben, amikor mindenhonnan azt halljuk, hogy ne mozduljunk otthonról, fontos, hogy ne csak a kanapétornát próbáljuk ki, hanem az agytekervényeinket is mozgassuk meg. Összegyűjtöttünk néhány pályázatot a szabadidő hasznos eltöltésére. 

 

 

1. pályázat:

Köszi, NEM! dohányzás-ellenes képregénypályázat – Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. országos képregényalkotói pályázatot hirdet a 16-25 éves korosztály számára.

Bővebb információért kattints ide! 

 

2. pályázat:

A Madách Színház pályázatot hirdet új magyar musical megalkotására. A pályázaton kizárólag olyan művek vehetnek részt, melyek még nem kerültek nyilvános színpadi előadásra. A pályázatra való jelentkezés beadásának időpontja: 2020. július 13. hétfő 24.00 óra.

Bővebb információért kattints ide! 

 

3. pályázat:

A Magyar Államkincstár idén hatodik alkalommal hirdeti meg Mesterecset elnevezésű országos gyerek-és diákpályázatát. Küldd be hagyományos vagy digitális technikával készült ötletes alkotásodat és nyerd meg a 150 000 Ft értékű fődíjat vagy a többi értékes ajándékaink egyikét!

Bővebb információért kattints ide! 

 

4. pályázat:

Színezd ki az otthon töltött napjaid – Karitáció Alapítvány rajzpályázatot hirdet 300.000 forint összdíjazással! A pályázati anyagok feltöltési határideje: 2020. május 05.

Bővebb információért kattints ide! 

 

5. pályázat: 

Az Algyői Könyvtár Algyő Önkormányzata támogatásával irodalmi pályázatot hirdet. A pályázat témája: jeleket hagyni magunk után az utókornak a magyar irodalomban. A pályázat beküldési határideje: 2020. szeptember 15.

Bővebb információért kattints ide! 

 

6. pályázat: 

Pályázat zenei és társművészeti produkciók számára. A felhívás célja az élőzene és a kortárs előadóművészet támogatása oly módon, hogy kreatív alkotásra ösztönözzön és nyilvánossághoz juttasson zenészeket, színészeket és irodalmárokat a közönség nélküli időszakban, ugyanakkor az otthon ülő magyarok is minőségi kortárs kulturális tartalomhoz jussanak. A kiválasztott produkciók minden fellépő tagja fejenként bruttó 50.000 forintos díjazásban részesül számla ellenében.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

palyazat

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.