Mindenki maradjon otthon! – Németh Andrea: A fejbőr radírozás

(Budaörs, 2020. április 24. – Budaörsi Infó) A rendkívüli egészségügyi helyzet miatt erősen javasolt mindenki számára, aki csak teheti – az otthonmaradás. A Budaörsi Infó szerkesztősége úgy döntött, hogy a saját és szeretteink érdekében vállalt ideiglenes szobafogságra tekintettel a megszokott híradásaink mellett más módokon is elvisszük otthonaikba a híreket, tudnivalókat, de alkalomadtán némi szórakozást is. Online videó-sorozatunkban minden héten szerdán és szombaton Németh Andrea szépségápolási tippjeit láthatják. A mai részben a fejbőr radírozásról lesz szó. 

 

 


Kérjük iratkozzanak fel YouTube-csatornánkraFacebook-oldalaink és hírportálunk előtt elsőként ott érhetőek el a videóink.


 

 

Németh Andrea: A fejbőr radírozás

 

 

 

 

Fejbőrünk nap mint nap érintkezik levegőben található porral, pollennel. Sokszor a hajsamponok, balzsamok nem megfelelően vannak kiöblítve a hajból.

A hajjal, fejbőrrel érintkeznek még a fixálók, hajtőemelők, színezők, hajlakkok is. Ezek film réteggel vonják be a hajat fejbőrt. Szennyezik azt, irritációt is okozhatnak.

Ha fejbőrön lerakódás marad, az érzékennyé válik, a haj pedig fénytelen lesz.

Ha fejbőr radírozást alkalmazunk, fejbőrünk fellélegzik, friss lesz és a gyógyható anyagok könnyebben és mélyebben jutnak a fejbőrbe.

Azt, hogy milyen fejbőrradírra van szükségünk fejbőrünk állapota határozza meg.

Érzékeny fejbőrre apró-szemcsés méretű Aloe Vera vagy körömvirág-tartalmú terméket válasszon.

Hajhullás kezelésére csalán- vagy zsályatartalmú termék az ideális, ami nagyobb szemcseméretű.

Zsíros fejbőr kezelésére az agyagos termékek a megfelelőek.

A fejbőrradírt vizes fejbőrre hajra tesszük egyenletesen eloszlatva, majd körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a fejbőrön. Így el tudjuk távolítani az elhalt hámsejteket, irritációt okozó szennyeződéseket.

Ezután le kell öblíteni a terméket és lehet folytatni a szépülést gyógyhatóanyagos samponozással, és hajszesszel, hajcsepp használatával.

Ha fejbőrünk tiszta, az ápolók hatásfoka nő.

 

Remélem hogy tudtam segíteni.

 

Jó szépülést kívánok.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.