Mindenki maradjon otthon! – Németh Andrea: A hajhullás és a frufru

(Budaörs, 2020. április 18. – Budaörsi Infó) A rendkívüli egészségügyi helyzet miatt erősen javasolt mindenki számára, aki csak teheti – az otthonmaradás. A Budaörsi Infó szerkesztősége úgy döntött, hogy a saját és szeretteink érdekében vállalt ideiglenes szobafogságra tekintettel a megszokott híradásaink mellett más módokon is elvisszük otthonaikba a híreket, tudnivalókat, de alkalomadtán némi szórakozást is. Online videó-sorozatunkban minden héten szerdán és szombaton Németh Andrea szépségápolási tippjeit láthatják.

 

 


Kérjük iratkozzanak fel YouTube-csatornánkraFacebook-oldalaink és hírportálunk előtt elsőként ott érhetőek el a videóink.


 

 

Németh Andrea:
A hajhullás és a frufru

 

A koronavírus járvány miatt sok fodrász úgy döntött, hogy bizonytalan ideig felfüggeszti a szépítést. Mi fodrászok nem tudjuk tartani a kötelező távolságot munka közben, így a szolgáltatás mindenki számára kerülendő és veszélyeket tartogat a jelenlegi helyzetben. Ez az időszak senkinek sem könnyű de az egészségünk megőrzése a legfontosabb.

Viszont az élet nem állhat meg, a hajápolási problémákat is meg kell oldani. Sok vendégem kérdezi, hogy hogyan lehet kezelni a hajhullást fodrász segítsége nélkül.

Az első és legfontosabb, hogy kiderítsük, hogy mi okozza a kóros hajhullást. Ha betegség okozza, azt szakember segítségével szükséges kezelni.

Ha nagyon vékony a hajunk, akkor használhatunk hajtőemelő port. Ez egy könnyen használható csodaszer.

Alkalmazhatunk tupírt a problémás területén vagy használhatunk hajlakkot is. Ha hajszálaink közt átlátni a problémás részekre tegyünk hajszínező spray-t. Optikailag így dúsabb lesz a hajunk.

 

 

 

Gyakran szokták kérdezni tőlem, hogy kinek áll jól a frufru?

Teljes frufru csak a magas homlokú embereknek előnyös, ha nem deformált az orr-rész.

A ferde frufru előnye, hogy kisebb homlok- és arcformát is kiemel. Szinte mindenkinek jól áll.

A frufrut nagyon fontos, hogy fodrász vágja le elsőnek. Ha a rendkívüli állapotot miatt követni tudjuk a lenőtt hajrészt, az szerencsés. Ha magunknak kell ki alakítani a frufrut, mindig szárazon, apró vágásokkal kell kialakítani.

Remélem, hogy tudtam segíteni nektek.

Jó egészséget kívánok mindenkinek!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.