Aki tud, adakozzon! – Veszélyhelyzeti adományszámlát nyitott a Budaörsi Önkormányzat

(Budaörs, 2020. április 1. – Budaörsi Infó) Wittinghoff Tamás polgármester a Facebook-oldalán posztolt egy közleményt ma, amiben azt írja, hogy ahhoz, hogy a szociális és egészségügyi ellátó rendszereket Budaörsön a jelenlegi színvonalon fenn tudják tartani, szüksége van az önkormányzatnak a budaörsiek és az itt működő vállalkozások segítségére is. Az adományok fogadására Budaörs Város Önkormányzata forintalapú alszámlát nyitott.

 

Most, a világméretű koronavírus-járvány idején is megmutatkozik városunkban az összefogás ereje: aki tud, bevásárol szomszédjának vagy önkéntesként segít másoknak, és többen – akik személyesen nem tudnak segíteni – jelezték, hogy jó célra szívesen áldoznának. Erre a segítőkészségre nagyon nagy szükségünk is van – írta a közleményben a polgármester.

 


 

Kedves Budaörsiek!

Mindnyájan tudjuk, hogy Budaörs nem csak egy hely, Budaörs az itt lakók, az itt letelepedett vállalkozók közössége is egyben. Számtalanszor bizonyítottuk, hogy nem szakít szét minket a politika változó széljárása, szeretünk itt élni, bízunk egymásban, segítjük egymást.

Most, a világméretű koronavírus-járvány idején is megmutatkozik városunkban az összefogás ereje: aki tud, bevásárol szomszédjának vagy önkéntesként segít másoknak, és többen – akik személyesen nem tudnak segíteni – jelezték, hogy jó célra szívesen áldoznának.

Erre a segítőkészségre nagyon nagy szükségünk is van. Az önkormányzat bevételei elapadtak, miközben az állam is elvonja jogtalan sarcát közösségünktől, kiadásaink viszont hirtelen megnövekedtek.

Ahhoz, hogy a szociális és egészségügyi ellátó rendszereket városunkban a jelenlegi színvonalon fenn tudjuk tartani, szükségünk van az Önök segítségére is.

Kérem ezért a helyi magánszemélyeket, vállalkozásokat, hogy erejükhöz képest segítsenek nekünk a járvány elleni küzdelemben és a rászorulók támogatásában.

Az adományok fogadására Budaörs Város Önkormányzata forintalapú alszámlát nyitott az alábbi elnevezéssel és számmal:

 

Budaörs Város Önkormányzat

VESZÉLYHELYZETI ADOMÁNY ALSZÁMLA

OTP 11784009-15390053-10160002 számlaszám.

 

Az adományokat az önkormányzat szociális és egészségügyi kiadásaira, a vírus elleni védekezésre és a hatások enyhítésére fordítjuk, amelyekről honlapunkon rendszeresen beszámolunk és elszámolunk.

Köszönöm előre is a segítségüket.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

 

Wittinghoff Tamás

 

 

varoshaza_budaors_2020_jan30

 

kozlemeny_budaors_2020_04_01_koronavirus


 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.