Közel 450 adag meleg ételt kaptak a budaörsiek

(Budaörs, 2020. március 27. – Budaörsi Infó) A budaörsi Vöröskereszt tagjai 2020. március 26-án 450 adag meleg ételt vittek ki rászoruló családok és idős budaörsi lakosok részére az Ez a Világ Kft. jóvoltából. 

 

 

A 70 év feletti budaörsiek, akik bejelentkeznek az önkormányzatnál, élhetnek azzal az óriási lehetőséggel, hogy az önkormányzat gondoskodik számukra meleg étel kiszállításáról.

Az Ez a Világ Kft az elmúlt évek során számos alkalommal működött együtt a Vöröskereszt helyi szervezetével meleg ételek adományozásával.

 

 

etelosztas2020_03_26_voroskereszt4

 

A budaörsi székhelyű cég a felajánlott meleg ételeket a Vöröskereszt helyi szervezetének közvetítésével juttatja el a rászoruló családokhoz.

 

 

etelosztas2020_03_26_voroskereszt3

 

 

2020. március 26-án 2 literes műanyag edényekben tárkonyos ragut, csirke- és gulyáslevest, pörköltet és főzelékféléket csomagoltak. Egy-egy edény tartalma körülbelül 4 fő étkezéséhez elegendő.

 

 

etelosztas2020_03_26_voroskereszt8

 

A dobozokat a Vöröskereszt szervezete elsősorban azokhoz az idősekhez juttatta el, akik még nem kerültek be az Önkormányzat „védőhálójába”.

A kapott ételmennyiségből jutott azokhoz a családokhoz is, akik a jelenlegi helyzet miatt részben vagy egészben elveszítették bevételeiket. A budaörsi Vöröskereszt néhány kedves szóval és egy kis meleg étellel próbálta szebbé tenni a városiak életét.

 

 

etelosztas2020_03_26_voroskereszt5

 

Nagyon fontos, hogy azok akik az 70. életévüket betöltötték, ne hagyják el lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket!

Aki az otthontartózkodást önként vállalja, és ellátásáról más nem tud gondoskodni, ha erről tájékoztatja az önkormányzatot, ellátásáról otthonában gondoskodnak.

Az otthontartózkodást vállaló, rászoruló 70 év feletti budaörsiek jelezzék ezt a szándékukat az Önkormányzatnál a 06-80-180-001 telefonszámon, vagy a szociroda@budaors.hu e-mail címre küldött üzenetben.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.