Szünetel a személyes ügyintézés a BTG-nél, bármilyen zsákban kitehető a zöldhulladék

(Budaörs, 2020. március 23. – Budaörsi Infó) Visszavonásig szünetel a Budaörsi Településgazdálkodási (BTG) Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán a személyes ügyintézés, így a zöld zsákok kiadása is. Ez idő alatt bármilyen zsákban ki lehet helyezni zöld hulladékot.

 

 

A kialakult országos helyzetre való tekintettel visszavonásig szünetel a Budaörsi Településgazdálkodási (BTG) Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán a személyes ügyintézés.

A BTG NKft. tájékoztatása szerint – további intézkedésig – telefonon, illetve elektronikusan történik az ügyfélfogadás.

Az ÉTH Nonprofit Kft-vel egyeztetve a BTG NKft. arról is tájékoztatja a lakosságot, hogy a kommunális és szelektív hulladék elszállítása a megszokott napokon és módon történik.

A zöldhulladék-szállítás – a kihelyezett mennyiségek miatt – akadozhat vagy késhet az elkövetkező két hétben. A rendszeres szolgáltatást hétvégi pótjárat beiktatásával igyekszik biztosítani az ÉTH Nonprofit Kft.

Mivel a budaörsi ügyfélszolgálaton a zöld zsákok kiadása szünetel, a járvánnyal kapcsolatos intézkedések felfüggesztéséig bármilyen zsákban ki lehet helyezni zöld hulladékot, illetve a kötegelés is megoldást jelent.

Lomtalanítási igények befogadását átmenetileg felfüggesztették.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.