Megnyitotta kapuit A Budaörsi NŐ – EMLÉKEINK fotókiállítás

(Budaörs, 2020. március 9. – Budaörsi Infó) 2020. március 9-én nyitotta meg kapuit A Budaörsi NŐ fotókiállítás a budaörsi Városháza aulájában. A tárlat hónap végéig megtekinthető.

 

 

Idén egy rendkívüli, jubileumi kiállítással készültek a szervezők. Nem volt kiállításmegnyitó ünnepség, sem pedig díjkiosztó mint a korábbi években.

Március 8-án a korábbi évek Budaörsi NŐ-i számára egy privát megnyitót szerveztek, ahol a résztvevők átbeszélték az elmúlt év eseményeit, és arra kérdésre keresték a választ, hogy milyen lehet egy igazi Budaörsi FÉRFI.

 

2020_budaorsinowebre8

Az érdeklődők számára a jubileumi kiállítás a mai naptól látogatható. A tárlat A Budaörsi NŐ fotókiállítás elmúlt öt évét mutatja be 31 tabló segítségével.

 

 

2020_budaorsinowebre

 

2020_budaorsinowebre2

 

A kiállítás célja az, hogy felelevenítse az elmúlt évek eseményeit és hogy felhívja a figyelmet A Budaörsi FÉRFI fotókiállításra, amit november 19-én rendeznek meg, szintén a Városháza aulájában.

 

 

2020_budaorsinowebre7

 

A mostani kiválasztás – ugyanúgy mint a korábbi rendezvényeknél – ajánlások alapján történik. Bárki küldhet be ajánlást, aki ismer olyan budaörsi férfit, akinek élete, munkássága példaértékű. Egy kikötés van csupán, hogy a jelölt nem élhet aktív politikai életet.

A jelöléseket abudaorsiferfi@gmail.com e-mail címre, FB/abudaorsiferfi oldalra, vagy telefonon várják a +36/70-285-5287-es telefonszámon 2020. június 30-ig.

Továbbá a budaörsi Városházán kihelyeztek egy kék színű ajánlódobozt, amibe bárki bedobhatja a javaslatát.

További dobozok is kihelyezésre kerülnek majd a város több pontján. A helyszínekkel kapcsolatban hamarosan részletesebben tájékoztatjuk olvasóinkat.

 

 

A Budaörsi NŐk

A Budaörsi NŐk

 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.