A Budaörsi NŐ – EMLÉKEINK fotókiállítás a Városházán

(Budaörs, 2020. február 25. – Budaörsi Infó) 2020. március 9-én nyitja meg kapuit a budaörsi Városházán A Budaörsi NŐ – Emlékeink című fotókiállítás. Nyilvános, hivatalos megnyitó ünnepségre idén nem kerül sor. A tárlatot a hónap végéig lehet megtekinteni.

 

 

A kiállítás célja, hogy bemutassa a kezdeményezés elmúlt öt évét, felelevenítse a történteket, és hogy felhívja a figyelmet a 2020. november 19-én, a nemzetközi férfinapon megrendezésre kerülő A Budaörsi Férfi fotókiállításra.

A Budaörsi NŐ fotókiállítást sokan ismerik városunkban. Öt éve indult ez a civil kezdeményezés, ami arról szól, hogy minden évben 10 olyan budaörsi nőt mutatnak be egy fotókiállítás keretén belül, akik élete, munkássága példaértékű.

Idén viszont a férfiak is teret kapnak. A szervezők várják az ajánlásokat.

 

 


2019-ben Szigetszentmiklóson is – a budaörsi minta alapján – megrendezésre került egy hasonló fotókiállítás és kitüntetés A Szigetszentmiklósi NŐ címmel, amelynek fotóit szintén Májer MSE, A Budaörsi NŐ ötletgazdája készítette.

2020-ban rendezték volna meg A Budaörsi NŐ fotókiállítást hatodjára, viszont helyette újdonságot hirdettek a szervezők. 2020. november 19-én 10 budaörsi férfit mutatnak be. 2021-ben a budaörsi tehetségeket, 2022-ben pedig ismét Budaörsi NŐ-ket díjaznak.


 

 

A mostani kiválasztás – ugyanúgy mint a korábbi rendezvényeknél – ajánlások alapján történik. Bárki küldhet be ajánlást, aki ismer olyan budaörsi férfit, akinek élete, munkássága példaértékű. Egy kikötés van csupán, hogy a jelölt nem élhet aktív politikai életet.

A jelöléseket abudaorsiferfi@gmail.com e-mail címre, FB/abudaorsiferfi oldalra, vagy telefonon várják a +36/70-285-5287-es telefonszámon 2020. június 30-ig.

 

 

budaorsino2020info

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.