A Dal 2020 – Charlie lép vendégként színpadra szombaton

Charlie lép színpadra sztárvendégként A Dal 2020 első, szombati elődöntőjében. A legendás énekes két évvel ezelőtt Szekeres Adriennel közösen énekelt a dalválasztó műsorban, most szólóban áll a nézők elé Jég dupla whiskyvel című slágerével.

 

A Liszt Ferenc-díjas énekes A Dal 2020 75 millió forintos, a zenei karrier építésére fordítható főnyereményéről elmondta: karrierje kezdetekor ilyen lehetőségről még álmodni se lehetett. “Akkor csak Táncdalfesztivál volt, mi viszont beatzenét játszottunk, ezért hosszú utam volt, tizenöt évnyi külföldi kitérővel” – tette hozzá Charlie, aki szerint A Dal elődöntőjéig eljutó zenészek mind tehetségesek, de nagyon kell szeretniük, amit csinálnak.

“Ha nem is közönség előtt, de próbálgassanak különböző stílusokat énekelni, és rá fognak jönni, mi az, ami fekszik nekik. Ez fontos, mert a sikerhez vezető úton általában hosszú időt kell eltölteni és még sok más dologra, például a médiára vagy a közönség szeretetére is szükségük lesz” – hangsúlyozta a több mint ötven éve a pályán lévő, kétszeres platinalemezes énekes.

A Dal 2020 szombatonként 19 óra 35 perctől látható a Duna Televízió és a Duna World műsorán. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.