Gyopárként Sziklás Bérceken – Jótékonysági gálaest és táncház Budaörsön

(Budaörs, 2020. február 18. – Budaörsi Infó) A Horizont Lions Klub a GasztroBroker rendezvényszervezéssel közösen, 2020. február 29-én jótékonysági estet és táncházat szervez a Budaörsi 1. sz. Általános Iskola aulájában 17 órai kezdettel, a farsangi szezon zárásaként, egy határokon átívelő program keretében.

 

 

A jótékonysági estet a segesvári Kikerics Kulturális Egyesülettel társszervezésben, a Szülők Háza Alapítvány “Tegyél jót” programjának a támogatásával, és egy lelkes önkéntes csapattal kiegészülve a Pusztinai Magyarok Háza Alapítvány szárnyai alatt nevelkedő fiatalok támogatására hozták létre.

 

A szervezők célja egy sikeres rendezvény lebonyolításán keresztül az elszigeteltségben élő csángók támogatása identitásuk, magyarságuk megtartásában, és erősítésében.

A rendezvény lebonyolításával anyagi támogatást szeretnének biztosítani az alapítvány napi fenntartási költségeihez, fejlesztéseihez, amihez keresik a további együttműködő partnereket.

A két hagyományőrző csoport közös fellépésen, egész estés programot biztosít a megjelenő publikum számára, amire szeretettel várnak minden érdeklődőt.

 

Időpont: 2020. február 29. 17:00

Helyszín: Budaörsi 1. Számú Általános Iskola

 

 

1_szamu_alt_iskola_2016

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.