Paavo Nurmi – Tetőtéri koncert a PostART-on

(Budaörs, 2020. február 16. – Budaörsi Infó) FIGYELEM! A PostART a felújítási munkái alatt átmenetileg a TETŐTÉRBEN működik! Bejárat az épület háta mögött, az Ébner György köz felől található üvegajtón!

 

 

2020. február 21-én 19 órától György Andi újra muzsikál a PostART-on.

 

A Cabaret Medranoból, a Malacka és a Tahóból és/vagy a Vörösfenyőből ismerhető György Andrea hegedűs és díva, az 1978as “Picassos äventyr” svéd kultfilm megjelenésének logikus következményeképp találkozott a Sickratman Intimkártettből, a Lajkó Félix and bandből és/vagy a Reparon reklámból ismert Kertész Endre csellistával a Loopa (sic!) tó partján és a hol viharos, hol már-már negédes egymàsra találásuk megünneplésére megalapították a többszörös olimpia bajnok finn futóról Paavo Nurmira keresztelt duójukat.

Kackiás vonózásaik, pihepuha énekhangjaik és proliritmikus loopjaik tengerén velük hajózva a mit sem sejtő utazó ismerős dallamrajokra, feslett csellóhordákra és metsző humorénákra akadhat. A Paavo Nurmi könnyed, mégis tartalmas trippel kecsegtet.

Mivel a PostART tetőtér befogadóképessége korlátozott, ezért a szervezők kérik, hogy részvételi szándékukat a Facebook eseménynél, illetve a postartbudaors@gmail.com email címen jelezzék az érdeklődők.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.