Elhunyt Dr. Kulin Enikő gyermekorvos

(Budaörs, 2020. február 12. – Budaörsi Infó) A közösségi médiában, a Budaörs Retro oldalon futótűzként terjedt el Molnár Attila Dávid felhívása pár hónapja, amiben azt kérte a budaörsiektől, hogy aki ismeri, illetve találkozott praxisa során nagynénjével, Dr. Kulin Enikő gyermekorvossal, az küldje el a találkozásuk történetét. Ezekkel a történetekkel próbálta a nagybeteg doktornőnek megkönnyíteni a napjait. Sok budaörsi küldte el és osztotta meg a vele kapcsolatos emlékeit. Viszont sajnos nemrég közölték a szomorú hírt, miszerint dr. Kulin Enikő Sarolta január 18-án elhunyt.

 

 


Március 1-jén, vasárnap 12 órakor a VIII. kerületben a Gyulay Pál utca 9-ben egyszerű gyász-istentiszteleten búcsúznak tőle. Ez az a gyülekezet, amelybe a hatvanas évek óta járt, itt volt az esküvője, és itt keresztelték meg gyermekeit is.

Szeretettel várja a család az ismerősöket, kollégákat, tisztelőket!


 

 

Dr. Kulin Enikő pár éve búcsút mondott a gyermekorvosi rendelőnek, és megkezdte nyugdíjas éveit. Egy baleset miatt a látása rohamosan gyengült, az utóbbi időben többnyire csak feküdt. 

Molnár Dávid Attila a tavalyi évben azt írta egy közösségi oldalra, hogy tudja, hogy Kulin doktornő generációk egész sorát gyógyította. „Nemcsak nekem, a gyerekeimnek is ő adta be az injekciókat, ismerte fel – kopogtatással – a fenyegető tüdőgyulladást. Nagyon sokat köszönhetek neki.”

Így indult el a történet- és emlékgyűjtés Kulin doktornővel kapcsolatban, akihez el is jutottak még halála előtt a történetek. Nagy örömmel töltötte el, hogy ilyen sokan emlékeztek rá.

 

Az egyik ilyen számára elküldött történetből érdekes dologra is fény derült – ha minden igaz a doktornő lehetett az első hivatalos “Enikő”, ugyanis a beküldő szerint neki “azt mesélte, hogy ő volt az első Enikő. Édesapja intézte el, hogy bekerüljön az utónevek közé.”

 

 

kulikdoktorno

 

Történetek

Enikő Dér: Nekem azt mesélte, hogy ő volt az első Enikő. Édesapja intézte el, hogy bekerüljön az utónevek közé. Szokásosnál is kedvesebb volt velünk, mivel a lányom is Enikő. Pici törékeny asszony a hivatását alázattal, türelemmel maximális odafigyeléssel végezte. Úgy tudom több gyereket nevelt fel. Nem is tudom, hogy volt energiája nagy család mellett ilyen áldozatos ,kimerítő munkához. Nagy tisztelettel gondolok rá. Szeretünk doktornő!!!

Judit Fodorné Almasán: Jobbulást és boldogságot kívánunk a Drága Doktornőnek! Engem a 70-es években, és mind két lányunkat gyógyított. Nékünk első szülött lányunk Down-szindrómás, most 30 éves, Nikolettnek hívják. Doktornő volt az első orvos, akitől nem félt, és még a szurikat is hagyta. A kisebbik lányunk Noémi 25 éves és őt is sokat gyógyította az asztmája és kruppja miatt. Kívánom a mai szülőknek, hogy ilyen csodálatos ember legyen a gyerekeik orvosa. Akiben meg lehet mindig bízni, és minden téren tanácsot lehet kérni a gyerekkel kapcsolatban. Szívélyes üdvözlettel Fodor Zoltánné és Családja

Judith Szilágyi: Az egész Karácsony Lajos családot ellátta! Három fiú gyerek után jött egy lányunoka (ifj. Karácsony Lajos kislánya) és amikor meglátta azt mondta tökéletes másolat ő a kicsi Lali). Nagyon kedves volt mindig és sajnos nem sokáig tudott házhoz jönni, mert nagyon sok séta volt neki a hegyre feljönni, de megmentette egy fülszúrástól, mert a kövirózsacseppet ajánlotta, és örülök, hogy rá hallgattam és nem a fül orr gégészre. Örök hálám és nagyon sok boldog nyugdíjas éveket kívánunk a doktornőnek!

Éva Török Tiborné: Jó szívvel gondolunk a doktornőre! Mindkét fiamat lelkiismeretesen gyógyította! Megnyugtató volt számunkra, mindig számíthattunk rá! Sokat jött házhoz, pedig autó nélkül látta el betegeit! Jobbulást kívánunk neki szeretettel a Török család!

Vajda-Balogh Zsuzsanna: Drága dr. nő! Nekem is és lányomnak Ön volt a doktor nénink. Szeretettel és tisztelettel gondolunk Önre. Nagyon hiányzik nekünk, a szeretete és jó tanácsai, az embersége. Kívánunk jobbulást és nyugodt, boldog nyugdíjas éveket!

Lászlóné Schäffer: A Doktornőt, 1975 óta ismerem, mind a mai napig nagyon sok szeretettel gondolok rá, a családommal együtt. Mindkét gyermekemnek Ő volt az orvosa, bármikor számíthattunk rá, nála nem kellett időpontot kérni, ha szükség volt rá, jött. Autóbusszal, gyalog, hozta kezében a bőrtáskáját, fejében a tudását, szívében az együttérzést és a szeretetet. Soha nem felejtjük el, amikor az alig pár éves kislányomhoz ki kellett hívni, mert nem tudtuk csillapítani a magas lázát . A Doktornő Budapestről szakadó esőben jött Kamaraerdőre a Kismartoni utcába, ahol lakunk. Ráadásul az esőtől beázott csengőnk nem szólt, nem tudott bejönni, így fogta magát, átmászott a kerítésen, nem fordult vissza, tudta, hogy annak a gyermeknek sürgős segítségre van szüksége. De számtalan történetem van vele kapcsolatban, mert az óvodákban ahol dolgoztam Ő volt a gyermekek orvosa, mellette Valika a védőnéni. igazi, nagyon szerethető párost alkottak. A gyerekek mosolyogva fogadták Őket, mindegyikhez volt egy- egy kedves megnyugtató szavuk. Sok- sok ilyen EMBERRE lenne szükségünk!

Krisztina Sinkóné Szűcs: 1988-tól volt a doktornő a gyermekorvosom. Sok olyan jó tanáccsal látta el anyukámat, amit ma három gyermekes anyaként én is betartok, alkalmazok. Jó egészséget kívánok!

Banya Manci: Engem is ő gyógyított. Nagyon szerettem tüneményes aranyos sosem féltem tőle. Bárcsak minden gyermekorvos ilyen aranyos lenne. Jó egészséget kívánok neki.

Ircsi Tircsi: Mindkét lányomnak Ő volt a gyerekorvosa.1975-ben ismertük meg. Bármikor számíthattunk ha szükség volt rá még vasárnap is jött. Nagyon sok szeretettel gondolunk Rá.

Ica Paskay: Nekünk is ő volt a gyerekorvosunk. A fiam 47 éves nagyon szerettem a doktornőt nagyon jóérzésű és nagyon szerette a gyerekeket, jó egészséget kívánok neki.

Melinda Antal: Mindkét gyermekemnek Ő volt a gyerek orvosa.1986-ban ismertük meg. Még házhoz is kijárt hozzánk. Szeretettel gondolunk rá. Jobbulást és még sok hosszú, boldog nyugdíjas éveket kívánunk Neki.

Böbe Szabadosné: Drága doktornő nagyon sokat gondolok önre. Egy nap azon gondolkodtam, hogy mi lehet önnel. Köszönöm, hogy mindig kedvesen mosolyogva fogadott, és szakszerűen látta el gyermekeimet. Szeretettel gondolok Önre. Köszönöm a munkáját jó egészséget kívánok.

Ilona Matánné Molnár: Az én kisfiamnak 36 éves! Ő volt a doktor nénije! Aranyos volt! Szerettük őt! Gyógyulást kívánunk neki!

Bíró Sándorné Lenyó Xénia: Külföldön élő unokáimhoz jött gyógyítani, amikor a gyerekek Budaörsön betegeskedtek! Gyógyulást, hosszú életet a doktornőnek!!!

Ganter Klára: Három testvéremnek és nekem is ő volt az orvosunk, így amikor kisbabám lett, őt választottam. A harmadik gyerekem születése napján ment nyugdíjba, és a legtöbb, amit kaphattam tőle, hogy nemcsak gyógyította a gyerekeket, de tanította az édesanyákat is, így sok pániktól és félelemtől kímélt meg.

Mindig a természetes módszereket részesítette előnyben az azonnali gyógyszeradás helyett, így a három gyerekem összesen, ha 4-5 alkalommal kapott antibiotikumot (7, 9, 14 évesek), hiszen legtöbbször vírusos fertőzésük volt, amit ő simán felismert (szerintem az ajtóból) ami valóban tüneti kezelésekkel, néhány nap alatt elmúlt. Hála érte, és köszönet!

Adrienn Ambrus: A bátyámnak és nekem ő volt a doktor nénink. Mai napig nagyon szeretem. Bármi bajunk volt, a szüleim felhívták telefonon és rögtön jött. Amikor agyvérzést kaptam, addig jött hozzánk, míg jobban nem lettem. Mindig lehetett rá számítani. Puszilom, ölelem a doktor nénit!

Viola Müller: Fiaim /Bálint és Balázs/ gyerekorvosa volt, szeretettel és tisztelettel gondolok rá. Az életem során találkozott orvosok közül máig az a kevés doktorok egyike, aki magas szaktudással, emberséggel és igazi érdeklődéssel fordult a betegek és szüleik felé, amiért soha nem várt hálát semmilyen formában. Szeretettel üdvözlöm a doktornőt!

Sarolta Székely: Drága Enikő! Ölellek Buda-hegyvidékről. 3 unokám Székely Tamás dédunokái. Jó egészséget!

Csákányos-Szücs Katalin: Születésem (1988) óta a doktor nénim. Az első lányomnak is Ő volt a kezdeteknél. Csupaszív, kedves, türelmes orvos. Mindig számíthattunk rá, bármikor kérték anyukámék kijött, és meggyógyított. Köszönöm, hogy a betege lehettem.

Aniko Nagyné Sos: Nagyon szerettük, nem is olyan régen emlegettük, mindig kedves volt, és alapos, két fiamat gyógyította, Dávid és Dominik, ők is jó szívvel emlékeznek a doktornőre! Jó egészséget kívánunk neki!

Prisca Killyénfalvi: Nem tartoztunk körzetileg a doktornőhöz, de helyettesítéskor nagy örömmel nyugtáztuk, hogy Ő van. Nagyon nagy tudása mellett kedves, türelmes volt gyerekeimhez, az általa felírt gyógymódok mindig hatásosak voltak. Érezhető volt az, hogy sok gyermekes anyuka nem csak orvos, hanem olyan ember aki szeretettel fordul betegei felé. Isten áldja meg a sok jóért amit tett és kívánom, hogy enyhüljön betegsége és jó egészségben élvezze nyugdíjas éveit.

Angéla Varga: Jó reggelt! Mi is hozzájártunk. Emberként, orvosként is nagyot teljesített. Nagyon szerettük a dr. nőt, és sokat gondolok rá. Remélem emlékszik ránk: Patály anyuka. Csak fiaim vannak. Dolgoztam a rendelőben. Jó egészséget kívánunk, sok szeretettel, millió puszikával.

Gyöngyi Hauser: A kedves Doktornő engem és három testvéremet gyógyított, amikor betegek voltunk. Nagyon szerettük, soha nem féltünk, ha esetleg menni kellett hozzá,mert kedves volt, türelmes és mindig mondott valami vicceset. Később a fiaimat is kezelte,de elköltöztünk Budaörsről. Egyszer még a nagyimat is megvizsgálta, mikor nálunk volt a doktor néni./Hauser Rici nénit/. Biztos emlékszik a családunkra! Nagyon jó egészséget és boldog nyugdíjas éveket kívánok Neki!!

Mária Tagscherer: Szeretettel gondolok a doktornőre. Helyettesítőként találkozunk, kedves közvetlen és mosolygós volt. Nem volt türelmetlen meghallgatott, tanácsot adott, ha injekció kellett azt is úgy tudta beadni, hogy a gyermek észre sem vette. Köszöntöm és jó egészséget kívánok neki sok szeretettel. Biztos szívesen emlékezik a sok kis betegekre.

D Karoly Karcsi: Pont a napokban jutott eszembe, hogy a hamarosan születő babánk sajnos nem lesz ilyen tudásban, kedvességben és odafigyelésben része orvos terén amint Öntől kaptam. Köszönöm.

Babett Németh: A Doktornőhöz jártunk/tartoztunk egész gyerekkoromban, jó sokat jártunk hozzá, mert folyton begyulladt a torkom, az Öcsém is hozzá járt, majd amikor a kisfiam megszületett Ő jött ki megnézni és nagyon hálás voltam neki. Nagy-nagy szeretettel gondolunk rá! Öleljük drága Enikő doktornő!!!

Szöllősi-Szabó Rita: A Doktornő volt a kezelő orvosom gyerekként. 24 éve 15 évesen lettem anyuka. Hozzá vittem a lányomat is. Ő volt az első, aki ítélet nélkül fogadott, segített büszkén viselni az anyaság kezdetét, biztatott, ami nagyon sokat segített. Ma már 3 csemetém van, és egy ikerpár unokáim .A nagylányomnak segítettem az anyaság elején, a Doktornőtől kapott tanácsok alapján, ami egy életre szóló lecke és tanítás volt. KÖSZÖNÖM

Andrea Schulcz Feiertag: De sokszor kijött hozzánk is! Mindig mosolygott, nagyon szerettük! Máig emlegetjük tanácsait, mert Kulin doktor néni megmondta, és akkor az úgy is van… és tényleg!

Kitti Kőszegi: Drága Doktornő, nagyon nagy szeretettel gondolok Önre. Csak annyira emlékszem, hogy mindig mindenben kérdés nélkül segített, ha mondjuk igazolás kellett valami miatt. Mikor egyszer megharapott egy kutya, az ügyeleten nem engedtem a tetanuszt beadatni, anyunak a doktornéninkhez kellett elvinnie, csak neki engedtem. Emlékszem, mikor egy zsiráfos sárga pólóban mentem át, megkért adjam neki kölcsön mert a zsiráf az unokája kedvence és le akarta másolni róla a mintát. Megjelent előttem a kép, mikor megy a buszhoz, viszi a barna táskáját, mindig tisztelni, szeretni fogom.

Kocsis Ferenc: Kedves Kulin Doktornő! Kamraerdőn laktam, igaz jó régen, de a mai napig gondolok Önre, gyakran visszaemlékezünk a régi szép időkre! Mosollyal gondolok arra, hogy csak akkor írt fel nekem antibiotikumot, amikor már más megoldás nem volt. Addig csak is szigorúan “háztartási keksz, reszelt alma-répa, főtt krumpli, tea, diéta”. Szeretettel gondolok ezekre az élményekre mind a mai napig. Nagyon szépen köszönöm (már felnőtt fejjel) azt a rengeteg segítséget, szeretet, amit Öntől kaptam! Jobbulást, Önnel vagyunk! Üdvözlettel: Kocsis Ferenc (Ferike), Kocsisné Dömötör Ida (Idu), Ferenc Kocsis (Feri)

Ilona Csiszer: A tükörjégen is kijött, zoknit húzott a csizmájára, mikor a négy éves lányom mandulagyulladással, az egy éves fiam mumpsszal volt beteg. Nagyon lelkiismeretes, szuper orvosnak ismertem. Mindenki szerette.

Zsuzsanna Jolsvainé Medgyes: Mind a két gyerekemnek Ő volt az ORVOSA így nagybetűvel, mert csodálatos tudása volt és még van. Nagyobbik fiam pont akkor volt beteg – hányt, hasmenése volt – amikor Ő szabadságon volt. Vittem az ügyeletre, de nem javult az állapota. Két nap után vittem hozzá, adott egy injekciót, mikor mentünk haza már a fiam csabai csípős kolbászt kért, ami benne is maradt. Kisebbik fiam az orvosválasztásnál a Doktornőhöz ment, már 20 éves volt amikor üzent, hogy jelentkezzen át felnőtt orvosi rendelésre mert nála már nem maradhat. Neki nem volt ciki busszal, villamossal utazni, hogy a kismamáknak segített cipekedni, hogy a szoknyáján nem volt jó a cipzár. Egy nap különbséggel született a lánya és az én fiam, de észre sem lehetett venni a terhességét, mert az utolsó pillanatig gyógyított. Még nagyon hosszú életet kívánunk a Doktornőnek erőben, egészségben Andris és Gábor fiammal együtt!

Csaláné Balogh Zsuzsi: Kedves “Kulin doktor néni”! Önnél kedvesebb hozzáértőbb és szeretet teljesebb orvost kívánni sem tudtam volna gyermekként. Első találkozásunk az után volt, hogy a kollégája félre kezelte a vashiányomat és penicillin túladagolással kórházba kerülte majd édesanyámmal bementünk Önhöz, hogy orvoslását kérjünk és vállalna e. Természetesen elvállalt és mind a mai napig szeretettel gondolok vissza az időre amíg a keze alá tartozhattam gyerekként. Kívánok jó egészséget és gyógyulást!

Éva Muhi: A gyerekeim rég felnőttek már és nem ő volt a gyerekorvosunk. Csak akkor találkoztam vele, ha a mienket helyettesítette. De sose felejtem el az alaposságát, emberségét, kedvességét, ahogy foglalkozott velünk! Azt a megnyugtató, biztonságos érzést, hogy “jó kezekben vagyunk!“ Nagy szeretettel gondolok Rá!

Balláné Fekete Gyöngyi: Nagy szeretettel gondolunk a Doktornőre. Nem csak a szakmai tudása volt páratlan, hanem az a kedves,közvetlen természetes magatartása is, amellyel felénk fordult. Bárhol, bármikor találkoztunk, mindig volt hozzánk egy-két kedves mondata. A gyerekeim már rég felnőttek, de ha találkoztunk, mindig érdeklődött felőlük. Kívánok neki annyi szeretetet, amit a kis páciensei és szülei kaptak tőle!

Szabina Frank: Nekünk nem ő volt a választott dokink, de mikor anyu bevitt a rendelőbe, mindig drukkoltam, hogy aznap ő legyen (helyettes).

János Szandavári: A mi gyerekeink is nagyon szerették a doktornőt. Mindig nagyon alapos volt és nem mellesleg kedves is. Nagy köszönet és hála neki, hogy amikor hét éves kisfiúnk vesemedence gyulladást kapott rögtön felismerte és beküldött minket a kórházba. Ott nagyon csodálkoztak, hogy hogyan tudta ilyen hamar felismerni. Jó egészséget kívánunk a doktornőnek.

Busa Szandavári Gabriella: Gyermekként az orvosom volt. Azóta is emlegetem. Ma már két kisfiú anyukája vagyok és olyan szerencsés, hogy a fiuk orvosa nagyon Önre emlékeztet mind kedvességbe mind orvoslásban. Csak ódákban tudok róla beszélni. Jobbulást gyors felépülést

Tamás Fehér: A kedves szavai maradtak meg bennem.

Sipos Györgyi: Gyakran vittem a fiamat a doktor nénihez amikor beteg volt és az ő doktor bácsija éppen nem rendelt. A házunk előtt járt el naponta. Ha találkoztunk mindig volt egy pár kedves szava. Mosolygós arccal járta a várost. Szeretettel gondolok rá és jobbulást kívánok.

Orsolya Halasz: Én csak arra emlékszem, hogy sóba-vízbe krumpli reszelt alma és répa, mindig ez volt az alap az antibiotikum előtt. Kamarába vitt anyukám tanácsadásra engem, majd később a Kossuth Lajos utcába. Most. hogy babám van és elkezdtük a hozzátáplálást eszembe jutott a Doktornő ismét a reszelt alma-répáról . Jobbulást kívánunk neki!

László Jónás: Engem is ő gyógyított. Sajnos a magyar egészségügy, azért olyan amilyen mert belőle nincs meg vagy 1000. Nagyon köszönök mindent és jobbulást.

kulikdoktorno2

Zita Csúri: Kedves Kulin Enikő! Bátyámnak, Csuri Ferinek es nekem is kis óvodás korunk óta a gyermekorvosunk volt. A nehéz időszakokban is jött a doktor nő és segített. Emlékszem a jellegzetes bőrtáskára és a mindig kedves természetére. Önnél sosem volt stresszes a vizsgálat. Mielőbbi jobbulást kíván a Csuri család.

Pásztorné Varga Eszter: Első születtem, aki már lassan 20 éves, szintén a doktornő picikéje volt. Amikor Vivikém totyogó volt, és egy pillanatra nem figyeltünk, a kutya táljából kicsemegézte a száraz-eledelt. Rémülten rohantam át a szomszédba a doktornőhöz. Elmesélve a történetet. Azt mondta, nyugodjon meg anyuka, egy ekkora babának évi 1 kg koszt meg kell ennie, hogy jól működjön az immunrendszere. Azóta eltelt pár év, született még 4 gyerekem és mind megkóstolta a kutyatápot, de már nem rohantam orvoshoz, mert mindig eszembe jutottak a doktornő szavai. Szeretettel gondolunk rá és jó egészséget kívánunk neki!

Diana Veres: Nekem és a gyerekeimnek ő volt az orvosa. Nagyon jó orvos volt, sajnálom hogy beteg lett. Nem lesz még ilyen orvos, aki ennyit tud.

Brigitta Vastag Nagyné: A doktor néni engem is gyógyított. Én adtam neki a barna spánieles posztert, ami ki volt neki rakva a gyógyszeres vitrinbe 16 évig!!!!!! Nagyon sok puszi a doktor néninek (a becenevem baba).

Popa Roland: Imádtam a matricákat !!

Friedrichné Szegedi Edith: Drága Enikő doktor néni, ahogy a gyerekeim hívtak! Mind a háromnak te voltál az orvosa 1985-l. Soha nem felejtem, hogy Janika életét neked köszönhetem! Pszeudo kruppos volt a fiam. A másik gyermekorvos beutalta a László kórházba, asztmás rohammal, nos nem az volt! Janika 12 éves korára megszabadult a betegségtől, hála Enikő néninek! Ma egy két diplomás több nyelven beszélő budaörsi polgár, aki örök hálával emlékezik a drága Enikő doktor nénire! Egy éve született meg a kislánya Klára. Polla szintén diplomás és van két gyönyörű gyermeke, Kata, Polla és Marci. Péter még facér,ő vendéglátó szakon végzett, jelenleg Németországban dolgozik. Köszönetet és őszinte hálát érzek azért is mert nekem is segítettél és buzdítottál, hogy az autoimmun RA-ra is van természetgyógyászati segítség. Elvégeztem a sulit és elmondhatom, hogy nekem nem gubancosak az ujjaim és nem merevek! Betartottam a szabályt, hogy antibiotikumot, csak a legvégső esetben! Most egyedül élek Marcali – Gyótapusztán, de nem vagyok egyedül! Néha hiányzik Budaörs, de a fiam és a hitvese ott vettek lakást. Janika imádja Budaörsöt, amit meg is értek! Mivel Gyóta egy erdő közepén van így nyugodt az élet az unokák meg imádják. Budaörsön három orvos volt számomra meghatározó: Dr Kulin Enikő aki egy földre szállt tudós angyal, Dr Barsi Judit, aki rájött, hogy nem vagyok dilis,csak a kortiko-szteroid magnézium és kálium hiányt produkált. A harmadik, Dr Tóth Magdolna a háziorvosom és barátnőm. Nagyon szeretem mindegyiket! Boldog vagyok, hogy ilyen csodálatos orvosokkal áldotta meg az ég Budaörsöt! Kulin doktornővel szeretném fenntartani a kapcsolatot mondjuk a MSN-n ha lehet!

Dóra Baka Nekem anyukám mesélte, hogy a doktornő volt a gyerekorvosunk, nekem és a testvéremnek is. Most 26 éves vagyok. Amire emlékszem, hogy nagyon szerettem mikor megmérte milyen magas vagyok, és mindig kedves volt. Jobbulást, és boldog nyugdíjas éveket kívánunk a doktornőnek!

Eszter Kulin: Évek óta nem hallottam nevetni nővéremet, Enikőt – most, hálás vagyok az ötletért, a sok, kedves, őszinte emlékért, mert újra tudott jóízűen – kacagva nevetni – egyrészt saját magán, mikor áthajította a táskáját a zuhogó esőben a kerítésen, hogy át tudjon mászni, másrészt a tüneményes gyerekszáj mondásokon. Hála és köszönet mindenkinek!

Dávid Attila Molnár:

Kedves Dr. Kulin Enikőt ismerő budaörsiek, rokonok, egykori páciensek, barátok és elszármazottak! Még egyszer köszönöm a sok történetet és kedves szót. Az üzeneteket édesanyám olvassa fel a fekvőbeteg doktornőnek, aki ennek köszönhetően egészen más hangulatban tölti napjait. A kerítés-átmászós történeten hangosan kacagott, örömmel idézte fel azt az esős napot és a kis beteget. Elmondta, hogy nem gondolta volna, hogy ennyien és ilyen jó szívvel emlékeznek rá. Remélem, érkezik még új történet, mert ezek az “egypercesek” felvidítják, életerővel is töltik el őt, és azokat is, akik a doktornőt ápolják. Köszönet.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.