Februári pályázatok kezdőknek és haladóknak

Budaörs, 2020. január  6.– Budaörsi Infó) A megszokottakhoz híven februárban ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat: 

Minimális pályázati támogatás: 20.000 euró – maximális támogatás: 50.000 euró.

Az elbírálási fordulók lezárásának időpontja: 2020.02.28.

Bővebb információért kattints ide!

 

2. Pályázat:

A Pagony kiadó Abszolút könyvek-sorozata egy izgalmas alsorozattal bővül, az AbszolútTörivel, amivel a legjobb kortárs magyar ifjúsági írók kalauzolják el az olvasót a történelem különböző korszakaiba.

A hamarosan megjelenő első két részben elkísérhetitek a hetedik á-sokat Mátyás király és a kiegyezés korába. Ám, amíg nem jelennek meg a könyvek, kutassatok, gondolkozzatok és írjatok ti magatok is! Most itt a nagy alkalom, hogy te is írj egy novellát arról, melyik történelmi korba utaznál vissza! A szövegeket az AbszolútTöri szerző, Mészöly Ágnes és Wéber Anikó, valamint a sorozat szerkesztője, Rét Viktória fogják elbírálni.

Bővebb információért kattints ide!

 

3. Pályázat: 

A Gyüttment fesztivál helyszínkereső pályázata, melyre 2020. február 21-ig lehet jelentkezni! „Költözz vidékre és kezdj új életet!” Erről szól a fesztivál.

Bővebb információért kattints ide!

 

4. Pályázat

Van egy jó ötletetek, amit megvalósítanátok, ha lenne hozzá legalább 1 millió forint támogatásotok? Szívesen kipróbálnátok magatokat ezért egy itthon még egyedülálló, de négyszer már sikerrel megrendezett, jó hangulatú adománygyűjtő programon? Bővítenétek a támogatói körötöket és adatbázisotokat? Szeretnétek egy olyan támogatói kapcsolatban együttműködni, amelyben a támogató nem egy távoli elefántcsonttoronyból küldi a pénzt a terveitekhez? Akartok velünk játszani és játékra hívni másokat is a saját jó ügyetek érdekében?

Ha igen, és a Ferencvárosban lenne és/vagy ferencvárosiaknak (is) szólna ez a támogatásra méltó álom-projekt, vagy bármily más módon erősen kötődik a IX. kerülethez, jelentkezzetek adománygyűjtő csapatnak a Swimathon 2020 közösségi adománygyűjtő kampányba!

Bővebb információért kattints ide!

 

5. Pályázat

Van egy jó képed? Küldd el nekünk! A TVE megrendezi első fotópályázatát a közösség mezőgazdálkodás témájában. A TVE fotópályázatot hirdet a közösség mezőgazdálkodás témájában. A pályázat célja, hogy a közösség gazdaságok vásárlói és munkatársai szemén keresztül mutassuk be a közösségi gazdálkodást.

Bővebb információért kattints ide!

 

6. Pályázat

Fenntartható fejlődési célok gyerekszemmel. Gondolkozz el rajta, beszélj róla, tegyél érte! Fotó-, plakát és filmpályázat gyerekeknek. Jelentkezés és a pályamű beadás határideje: 2020. április 05.

Bővebb információért kattints ide!

 

7. Pályázat

Ingyenes fellépési lehetőséget ajánlanak zenekaroknak, előadóknak, a II. Munkás Büszkeség Napján, 2020. május 1-jén az egykori Zöld Pardon területén! Nevezési határidő: 2020. április 4. éjfél

Bővebb információért kattints ide!

 

7. Pályázat

A Litera idei Büszkeség és balítélet című kritikapályázata. Ez alkalommal Barnás Ferenc, Krasznahorkai László, Térey János, Tóth Krisztina, Szántó T. Gábor könyveiről várják az értő és érvelő kritikákat – 2020. február 12-ig.

Bővebb információért kattints ide!

 

8. Pályázat

Nemzetközi karikatúra pályázat AUTÓSZEKTOR Karikatúra Pályázat címmel, az alábbi témakörben: AUTÓNAVIGÁCIÓ (GPS, térkép, feleség, iránytű, nap, hold, csillagok….). Fődíj 150.000 Ft.
A pályamunkák beérkezési határideje: 2020. március 31.

Bővebb információért kattints ide!

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.