Betörtek a Budaörsi Egészségügyi Központba – Wittinghoff Tamás gyanúja szerint ez már nem lehet véletlen

(Budaörs, 2020. január 22. – Budaörsi Infó) Wittinghoff Tamás polgármester január 22-ei esti Facebook-posztja szerint egy újságíró törhetett be az budaörsi Egészségügyi Központ épületébe a tegnapi napon. Egyre nyilvánvalóbb, hogy szervezett és törvénytelen akciókkal akarják ellehetetleníteni a város egészségügyi intézményét – írta meg a polgármester. Az intézmény feljelentést tesz.

 

Egyre nyilvánvalóbb, hogy szervezett és törvénytelen akciókkal akarják ellehetetleníteni a város egészségügyi intézményét. Tegnap láthattuk, mit művelt a kormánypárti M1 Karácsony Gergellyel. A gátlástalanság egyre nagyobb méreteket ölt – jegyezte meg posztjában Wittinghoff Tamás.

Aztán így részletezte a történteket: Ma felhívott a NER-hez tartozó Ripost “újságírója”, aki Forgács Ágnesként mutatkozott be. Kiderült, ő az, akivel kapcsolatban az intézet vezetője ma arról tájékoztatott, hogy valaki tegnap a ráccsal, zárral lezárt tetőtéri részre törvénytelenül behatolva fényképeket készített egy iratokat tartalmazó szekrényről. Kérdés, benyúlt-e a szekrényekbe is? Az intézet minden esetre feljelentést tesz, többek között betörés miatt.

 

 

egeszsegugyikozpont_202001 (6)

 

Az érdekes az, hogy a hölgy azt próbálta bemagyarázni nekem, hogy szabálytalanul őrzi az EÜ központ a betegek adatait. Nyilván ez a “koncepció”, amit most majd vádként fognak tálalni. Érdekes, hogy még ma, bejelentésre, az adatvédelmi hatóság is kiszállt az intézménybe, s persze csak a tényeket tudták rögzíteni. Azaz, hogy elzárt területen szívességből egy családorvos iratait tárolják. Vagyis nem hozzáférhető helyen, nem az intézet adatait.

A polgármester kifejezte gyanúját, hogy mindez már nem lehet véletlen.

Most már egyre inkább erősödik bennem a gyanú. Véletlen lenne? Egy olyan műtétnél, amelyből az elmúlt években tízezer műtétre 2, azaz 0.02% szövődmény esett, most egy nap 12 volt úgy, hogy senki nem érti, nem tudja, hogy történhetett – tette fel a kérdést.

Wittinghoff Tamás a posztjában elmondta, hogy tudja, hogy sokaknak szúrja a szemét egy jól működő ellátó a mai egészségügyi körülmények között, és sokan szeretnék is megszerezni a privatizált intézményt. Politikailag meg sokan szeretnék lejáratni – jegyezte meg.

Mi lesz még itt? – tette fel a kérdést a polgármester.

 

 

A posztra nagyon sokan reagáltak percek alatt megjelenése után.

 

egeszsegugyikozpont_202001 (7)

 

 

Korábbi cikkeink a témával kapcsolatban:

Ötmillió forintra büntette a kormányhivatal a Budaörsi Egészségügyi Központot

A budaörsi Fidesz a városvezetést vádolja a fertőzéses esetek okán – Wittinghoff Tamás szerint Czuczor Gergely valótlant állít

Komoly következményei vannak a fertőzéses eseteknek az Index cikke szerint – A Budaörsi Egészségügyi Központ reagálása

A Budaörsi Egészségügyi Központ elnézést kér – Tizenkét beteg szorult kórházi ellátásra műtéti szövődmény miatt

Budaörs Önkormányzata: Betegek problémáiból igyekszik politikai tőkét kovácsolni a budaörsi Fidesz

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.