Átmenetileg bezárt a PostART, új helyszínen kapnak helyet a programok

(Budaörs, 2020. január 14. – Budaörsi Infó) Budaörs Város Önkormányzata felújítja a PostART kulturális színteret, így átmenetileg új helyszínen kapnak helyet a programok. 

 

 

Selmeczi Ágnes, a PostART programjainak szervezője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy igazán szükségszerű és fontos állagmegóvási munkákra kerül sor.

A pince födémet kicserélik, illetve megerősítik a termek aljzatát, mert megsüllyedt a padló. Felújítják a mosdókat és a világítást is, valamint új burkolat kerül mindenhová. A mennyezeten futó csöveket hang szigetelik és öltözőket alakítanak ki a fellépőknek.

2020. január 1-jén zárták be a kulturális színteret.

A FELÚJÍTÁS és ZÁRVA TARTÁS előre láthatólag 2020. január 1-től – 2020. április végéig tart majd.

 

 

felujitaspostart2020b

 

A közkedvelt, mindig telt házas PostART Quiz eseményt a Jókai Mór Művelődési Ház Nyugdíjas háza fogadta be.

 

quiz

“A PostART emeletén erre az átmeneti időszakra néhány helyiséget bérelünk, itt a kisebb foglalkozásokat, eseményeket meg tudjuk tartani, mint például a Tücsök-zenét, a jógát, a Ritmikon próbákat, a KataPult Kamarakórus próbáit, az Olvasókört,  a Fotóklubbot, illetve tervezünk szobaszínházi előadásokat és mini koncerteket is.” – mondta el a programigazgató.

A januári Olvasókört már az emeleten tartották.

 

 

olvasokor2020

 

Selmeczi Ágnes azt is elmondta, hogy nagyon bízik benne, hogy a Budaörs Fesztivál kísérő programjait májusban már a megújult PostART-on tudják megtartani.

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.