A januári Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2019. december 18. – Budaörsi Infó) A januári Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a kamaraerdei gumiszurkálóról olvashatnak. Nem kis bosszúságot és anyagi veszteséget okozott a kamaraerdeieknek az az “őrült” aki gyakorlatilag válogatás nélkül szúrta ki az ott lakók autóinak kerekeit. Szerencsére sikerült elkapni az elkövetőt.

 

2020januarinfo (7)

 

Ugyanezen az oldalon találnak információt arról a négyszázmilliós támogatásról, amit a budaörsi református templom építésére kapott a közösség.

A harmadik oldalon Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármesterének újévi köszöntőjét találják.

 

 

2020januarinfo (2)

 

A januári számunk negyedik és ötödik oldalon a megszokottakhoz híven idén is egy éves naptárat készítettünk, ezzel kívánva boldog új évet kedves olvasóinknak!

 

 

2020januarinfo (6)

 

Második alkalommal ítélte oda a Budaörsi Egészségügyi Központ az intézményben gyógyító orvosoknak az egészségügyi szakdolgozóknak adományozható Hehl István-díjat. A díjazottakkal készített interjúinkat a hatodik oldalon találják.

 

2020januarinfo (4)

 

A hetedik oldalon a megújult budaörsi autóbusz pályaudvarról találnak egy cikket. Értesüléseink szerint januárban lesz a hivatalos átadó ünnepség, amin természetesen szerkesztőségünk munkatársa is részt fog venni, és tájékoztatja olvasóinkat.

 

2020januarinfo (5)

 

Újságunk hátlapján Berzsán Eszti tollából egy szilveszteri történetet találnak egy fantasztikus rajzolt képpel. Megéri megnézni!

 

2020januarinfo (3)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2020-ban is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

2020infoujsagjan (2)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.