Elkapták a kamaraerdei gumiszurkálót!

(Budaörs, 2019. december 26. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó írt először arról, hogy hetek óta arról panaszkodnak a lakók Kamaraerdőn, hogy több utcában az autójuk kerekét leengedték, kivágták vagy kiszúrták. A gumiszurkáló most karácsonykor újra aktivizálta magát, viszont talán éppen emiatt 2019. december 25-én este sikerült is elkapni. 

 

 

Információink szerint sikerült kézre keríteni a Budaörs, Kamaraerdőn több tucat autógumit kiszúró tettest!

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere az egyik közösségi oldalon arról írt, hogy végre megoldódott a probléma, ezért az üggyel kapcsolatban több kérdést is feltettünk neki. Amint megérkeznek a válaszok megosztjuk olvasóinkkal, hiszen mindenkit érdekelne, hogyan sikerült kézre keríteni az elkövetőt, és vajon mi lehetett az indítéka.

wt_gumiszurkalo

 


 

UPDATE – Részletek!

A police.hu-ról megtudtuk, hogy 2019. december 25-én 20 óra 30 perckor elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

Az elkövető igazoltatása során az is kiderült, hogy az osztrák társszervek tartózkodási hely megállapítása miatt körözik, valamint a törökbálinti lakásában megtartott kutatás során az egyenruhások több lőfegyvert, és az ahhoz tartozó lőszereket is lefoglaltak.

A rendőrök a 68 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben az eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt folytatja.


 

 

Bízunk benne, hogy ezzel a gumiszurkálás befejeződött, és végre megnyugodhatnak a budaörsiek.

 

 

(Budaörsi Infó / fotó: Facebook)

 

 

Korábbi cikkünk a témában:

Sorozatban szúrja ki valaki az autók kerekét Kamaraerdőn – Mi lehet az elkövető indítéka?

A kamaraerdei gumiszurkáló karácsonykor újra aktivizálta magát

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.