A decemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2019. december 18. – Budaörsi Infó) A decemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a Dél-Budai szuperkórházról olvashatnak egy cikket, amelyben Aradszki András (KDNP) és Csenger-Zalán Zsolt (Fidesz) hangsúlyozták: a centrumkórház az agglomerációban élőket is szolgálná.

 

infoujsag19_12 (6)

 

A harmadik oldalon a szomszédos Budakeszin város képviselő-testületi ülésén történtekről számolunk be, amelyen felszólították Wittinghoff Tamást, hogy valamennyi képviselő számára biztosítsa a bizottságokban való részvételt. Azóta erre ígéretet tett a polgármester a legutóbbi képviselő-testületi ülésen (de nem a budakeszi beavatkozás okán – a szerk.).

 

 

infoujsag19_12 (2)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

infoujsag19_12 (5)

 

A hatodik oldalon egy különleges karácsonyi történetet olvashatnak Berzsán Eszter tollából. Ha kíváncsiak rá, hogy milyen is egy igazi ajándék, akkor megéri megnézni.

 

 

infoujsag19_12 (4)

 

Újságunk címlapján a meséhez tartozó illusztrációt láthatják.

 

 

infoujsag19_12 (3)

 

A hetedik oldalon egy budaörsi kutya levelét találják, amit az angyalkának írt karácsony előtt egy héttel. Ha szeretnének ráhangolódni az ünnepekre, akkor merüljenek el ebben a kedves történetben is.

 

 

infoujsag19_12 (7)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2020-ban is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

infoujsagdec2 (1)

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.