Ma kiderül, hogy kié lesz a legszebb betlehemes jászol Budaörsön

(Budaörs, 2019. december 9. – Budaörsi Infó) A Mindszenty József Római Katolikus Óvoda és Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola illetve Budaörs Város Önkormányzata idén is megrendezte a Nagyné Kántor Éva betlehemes jászolkészítő versenyét.

 

 

2019. december 6-án készítették el a gyerekek a remekműveket, ma pedig kiderül, hogy melyik Betlehem lesz az első helyezett.

Olyan alkotások készültek el, melyek Jézus világára jöttének történetét dolgozzák fel, mutatják be. A kis Jézus, Mária, József és a három királyok megjelenítésével.

Az egyetlen kikötés az volt, hogy a művek természetes anyagok felhasználásával készülhetnek el. Ez lehetett fa, vessző, parafa, fakéreg vagy bármilyen más természetesnek számító alapanyag.

Az értékelést szakmai zsűri végezte. A szempont az ötletesség, a téma egyéni megjelenítése mellett az volt, hogy hogyan jelennek meg a természetes anyagok a gyerekek munkáiban.

Az ünnepi eredményhirdetéssel egybekötött kiállításmegnyitó pedig 2019. december 9-én 17 órakor lesz a Városháza aulájában.

 

 

betlehem_építő_verseny2019 (16)

 

Az alkotások Vízkeresztig – 2020. január 9-ig naponta: 8.00-18.00 óráig lesznek megtekinthetőek.

 

 

betlehem_építő_verseny2019 (13)

 

 

Kíváncsian várjuk az eredményeket!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.