Novemberi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2019. november 22.– Budaörsi Infó) A megszokottakhoz híven novemberben ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat: 

Pályázati kiírás az oktatásban és egészségügyben dolgozó nők számára. Olyan ötleteket támogatnak, amelyek a természettudományi oktatás és kutatás, gyógyítás, gyógyszerészet, egészségügyhöz kapcsolódó ismeretterjesztés területein kreatív, innovatív módon járulnak hozzá az oktatás vagy egészségügy színvonalához, fejlődéséhez, illetve az adott területen dolgozók mindennapjait megkönnyítik, minőségi változást hoznak a hétköznapokban.

A nyertesek 4 millió Ft díjazásban részesülnek.

Bővebb információért kattints ide! 

 

2. Pályázat: 

Grafikai pályázat gyermekeknek szóló foglalkoztató füzete fő karaktereinek megtervezésére. A pályázat célja olyan Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi karakterek tervezése, amelyek alkalmasak arra, hogy a feladatokon végigvezessék az olvasókat, és a pályázatot kiíró intézmény élménypedagógiai programjainak arculati elemévé váljanak.

A pályázat fődíja 100.000 Ft.

Pályázatok benyújtási határideje: 2019. december 15.

Bővebb információért kattints ide! 

 

3. Pályázat: 

A székesfehérvári Vörösmarty Mihály Könyvtár karácsonyi novellapályázatot hirdet, idén fantasy műfajban írt prózákat vár.

Beküldési határidő: 2019. december 8., éjfél

Bővebb információért kattints ide! 

 

4. Pályázat: 

A pályázat célja, bemutatni azt az álomfürdőszobát, mely az aktuális trendeken és a dizájnon túl a fenntarthatóságot, a legújabb innovációt és műszaki megoldást is figyelembe veszi. Legyen ez a fürdőszoba egy vízió, vagy éppen egy problémára ajánlott megoldás, ebben a pályázatban csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek.

Beadási határidő: 2019. december 15.

Bővebb információért kattints ide! 

 

5. Pályázat: 

Fotópályázat a BTM Vármúzeumának Au Revoir! – Magyar származású fotográfusok Franciaországban című kiállításához kapcsolódóan.

A pályaműveket 2019. december 10-ig lehet beküldeni.

Bővebb információért kattints ide! 

 

6. Pályázat: 

Budapesti, Pest megyei fiataloknak (18-30 év között) vállalkozás fejlesztési pályázat, több mint 4 millió Ft támogatással!

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.