Hétvégi programok a PostART-on

(Budaörs, 2019. november 22. – Budaörsi Infó) A hétvégén sem fog senki unatkozni Budaörsön. Két programmal várja a PostART az érdeklődőket. 

 

 

Derzsi György és a Gipsy Projekt 

Időpont: 2019. november 22. 19.00 (péntek)

A szórakoztató kultúra valódi esszenciáját fedezhetjük fel ebben az egyszerre vérpezsdítő, romantikus, de mégis humoros új formációban.

Ismerős, nagyszerű dallamok csendülnek fel a századelő muzsikájától napjainkig. Utazunk a szerelem és a párkapcsolatok sorsán át zenével, humorral, némi iróniával. Közben már a néző is dúdolni, énekelni kezd, s úgy érzi; egy estére végre átadhatja magát a legkellemesebb, igényes, és valódi szórakozásnak.

Derzsi György egyénisége, hangja már eleve garanciája egy nagyszerű estének, és most ezekkel a kiváló muzsikusokkal kiegészülve kivételes kuriózumot kínál a felnőtt korosztály számára.

Támogatói jegy: 1500 Ft, mely a helyszínen megvásárolható
Facebook esemény

 

 

Meets and beats – a házibuli
2019. november 23. 20.30 (szombat) 

“Házibuli” zenei kalandoroknak!

 

Ami előfordulhat:

💯 Nirvana, Fatboy Slim, Amii Stewart, Donna Summer, Gompie, Michael Jackson, Abba, Beatles, Outkast, Blur, RHCP, Blink 182, Kispál, Hiperkarma, Black Keys, Midnight Oil, Ivan & the Parazol, Illés, KFT, Hungária, Clash, Doors és csomó olyan zene, ami nem maradhat ki egy házibuliból.

 

A belépés ingyenes!
Facebook esemény

 

 

Helyszín: PostART kulturális színtér

 

2040 Budaörs Clementis László utca és Ébner György köz sarok

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.