Harminc zsák szemetet gyűjtöttek össze a hétvégén Budaörsön

(Budaörs, 2019. november 21. – Budaörsi Infó) 2019. november 16-án a Fillari Team Kerékpáros Egyesület csapata szemétszedést szervezett Budaörsön. 

 

A Naphegy környékén gyűjtötték a szemetet barátokkal, szomszédokkal és a lelkes érdeklődőkkel kiegészülve. Körülbelül 20-25 fő vett részt a szemétszedésen.

Hugauf Marcel, az Egyesület elnöke a Budaörsi Infónak elmondta, hogy 30 db BTG-s zsákkal vágtak neki az utcáknak és az erdőnek.

 

 

szemetszedes2019b

 

“Mondani sem kell, hogy ennél jóval több hulladék gyűlt össze. Rengeteg eldobált műanyag, sörös doboz, zacskó és egyéb nagyobb méretű tárgyak (fotel, szék, mosdókagyló, stb) is voltak.

Sajnos az elkerített telkekre nem volt lehetőségünk bemenni, pedig ott sokszor több, az évek folyamán összegyűlt kupacokat láttunk, melyek a szél és az egyéb természeti erők, illetve az emberi trehányság és felelőtlenség következtében kerültek oda.

A BTG munkatársainak nem kevés fáradságába és idejébe fog kerülni, hogy az egy helyre összegyűjtött hulladékot elszállítsa. Ezúton is köszönjük nekik a segítséget!

 

 

szemetszedes2019c

 

Azoknak pedig köszönjük szépen akik eljöttek és részvételükkel támogatták, segítették kezdeményezésünket! A képeken korántsem szerepel mindenki. 3 csoportba osztottuk magunkat és a területet, a hatékonyság végett.

 

 

szemetszedes2019d

 

A felnőttek mellett külön öröm volt látni, hogy gyerekek is részt vettek a munkában. Szemmel láthatóan élvezték és reméljük, hogy tanultak valami hasznosat, amit továbbvihetnek, illetve ami a jó irányba formálja életfelfogásukat, világszemléletüket!”

 

 

szemetszedes2019

 

 

Kezdeményezésük példaértékű. 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.