Támogassák az Egy szív a gyermekekért Alapítványt, hogy segíthessenek

(Budaörs, 2019. november 4. – Budaörsi Infó) Az Egy szív a gyermekekért Alapítványról már többször olvashattak hírportálunkon. Eddig több száz gyermek gyógyulásához járultak hozzá a szakmailag indokolt külföldi gyógykezelés támogatásával és orvosi műszerek adományozásával. Ismét egy különleges projektjükre szeretnénk felhívni a budaörsiek figyelmét! 

 

 

Az Alapítvány a következő öt évben szeretné a gyermekorvosi praxisokat korszerű, világszínvonalú, magyar fejlesztésű műszerrel támogatni, ami nagy lépést jelentene az ellátás minőségében.

A praxisok sok esetben nem rendelkeznek szakrendelői háttérrel, a gyermekkel egyes esetekben távolabbi intézményeket kell felkeresni.

A Smart- Tester vagy a DocuReader 2 Pro minilabor segítséget adhatna a gyorsabb diagnózis felállításában. A beteg gyermekeket és családjukat mentesítené a megterhelő utazástól és nem kellene az eredményekre napokat várni.

Az adományozandó műszer segítségével a helyszínen el tudná dönteni az orvos, hogy antibiotikumos kezelésre szorul-e a kis beteg, vagy más kezelési módra van szüksége.

Ezzel sok időt, és a magas gyógyszerköltséget lehet megtakarítani, nem beszélve arról, hogy csökkenhet az antibiotikum érzékeny gyermekek száma.

Napjainkban egyre magasabb a gyermekkori cukorbetegség kialakulásának veszélye. A teszt segítségével speciális szűrést lehet végezni, az eredménytől függően időben megkezdhető a kezelés vagy megfelelő  életmód  váltással megelőzhető  a betegség kialakulása.

Az elképzelésükkel megkeresték a Házi Gyermekorvosok Egyesületét a SmartTestert és a DocuReader 2 Pro-t gyártó, a 77 Elektronika Kft-t. Mindketten támogatásukról biztosították az alapítványt. A megvalósításhoz szeretnék megnyerni az új kihívásokra kész szakorvosokat az ország bármely területén.

A tervüket viszont csak akkor tudják megvalósítani, ha megfelelő pénzügyi fedezettel rendelkeznek. Ezért új támogatókat keresnek.

Aki támogatja az alapítványt, az részese lehet egy kimagasló fejlesztésnek, mely segítségével magasabb szintre emelkedik a gyermekorvosi ellátás, a praxisok száma nem csökkenne, a körzetek megmaradnának.

Amennyiben szeretné támogatni az Egy szív a gyermekekért Alapítványt akkor vegyék fel velük a kapcsolatot:

Weboldalukon: www.egysziv.hu

E-mailben: egysziv@egysziv.hu

Közösségi oldalukon: www.facebook.com/egyszivalapitvany

 

A Budaörsi Infó támogatja az Alapítványt és munkásságukat. 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.