Újabb sikert aratott a Budaörsi Tanoda!

(Budaörs, 2019. október 28. – Budaörsi Infó) Az UNICEF Magyarország által kiirt “Rajtad áll a jövőd” című pályázatra 400 induló csoport adta be jelentkezését. A Budaörsi Tanoda is indult és a győztesek közé került! Gratulálunk! 

 

 

A Tanoda pályázatának címe: “Népzenével és néptánccal a rasszizmus és a kirekesztés ellen”.

5 győztes, 5 első helyezett lett, és közte volt a Tanoda csapata is.

A Budaörsi Tanoda csapatának tagjai: Lakatos György János, Feka Béla, Kuti Petra, Bajnoczi Krisztina, Lakatos Sarolta, Szántó Balázs mentor.

A Budaörsi Tanoda köszöni a segítséget: dr. Kegye Adélnak, Herfort Mariettának és Setet Jenőnek.

 

Gratulálunk!

 

 

rajtadajovod2019

 

A pályázatról bővebben: 

EGY GENERÁCIÓ KORLÁTOK NÉLKÜL – RAJTAD ÁLL A JÖVŐD!

Ez a kezdeményezés a munkavállalás terén hátránnyal induló fiatalokat von be közös gondolkodásba, amelynek során maguk azonosítják az őket leginkább érintő és foglalkoztató társadalmi problémákat, majd kreatív helyi megoldásokat dolgoznak ki ezek megoldására. Ebben a folyamatban szakértők és mentorok segítik őket, hogy eszközöket találhassanak elképzeléseik valóra váltásához.

A programra nyilvános pályázat útján lehetett jelentkezni. A sikeres pályázók egy országos társadalmi innovációs műhelymunkában kezdhetik meg gondolataik formába öntését, amelynek része egy többnapos budapesti képzés. Végül kiválasztásra kerülnek a legígéretesebb kezdeményezések, amelyek részletes kidolgozásához és megvalósításához az UNICEF pénzügyi és szakmai támogatást biztosít, 2020 nyarán pedig a legjobb helyi projektek nemzetközi zsűri elé kerülnek, amelytől további anyagi támogatást, valamint mentori segítséget nyerhetnek.

Az évente megrendezendő program a fiatalok aktív részvételére épül, és az előremutató kezdeményezések elindításán túl legfőbb célja, hogy a résztvevők elsajátíthassák azokat a képességeket, amelyek segítségével lehetővé válik későbbi egyéni céljaik önálló megvalósítása is.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.