Az őszi szünetben 200 Ft-ért mehetnek be a gyerekek az Állatkertbe

Október 23-tól november 3-ig, azaz most szerdától jövő vasárnapig tartanak az Állatkertben az őszi szünetre meghirdetett programok. Ebben az időszakban a 14 éven aluli gyerekeknek csak 200 forintba kerül a belépőjegy.

 

A Fővárosi Állat- és Növénykertben már a nemzeti ünnepen megkezdődik az őszi szünet. Nagyon sok program lesz: látványetetés többek között a sörényes hangyászoknál, a pelikánoknál, a borjúfókáknál és a pingvineknél, meg lehet nézni oroszlánfókák és az elefántok tréningjét, de lesz kertészeti és bonsaibemutató is. A Holnemvolt Várban naponta kétszer lesz állatfelvonulás, és persze meg lehet nézni az itt található Cápasulit is.

20191021allatkert-halloween

 

Október 31-én este 18.00 órától 23.00 óráig Holnemvolt Halloweent tartanak. A jelmezben, arcfestéssel, vagy töklámpással érkező gyermekeknek erre a rendezvényre díjmentes lesz a belépés, mindenki más 2000 forintos jeggyel léphet majd be. Lesz tűzzsonglőr bemutató, családi tökfaragás, boszorkányos arcfestés, bátorságpróba, „rémmesék”, mécsesek ösvénye és még sok egyéb.

 

(Forrás: travelo.hu)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.