„KOPÁCSI SÁNDOR POLGÁRŐR ÉRDEMREND” elismerésben részesült Dr. Bilisics Péter a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke

(Budaörs, 2019. október 23. – Budaörsi Infó) Az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség 2019. október 19-én, ahol a megemlékezés mellett számos Pest Megyei Polgárőr kapott rangos elismerést.

 

 

Belügyminiszteri elismerést és tárgyjutalmat kapott:
Varga József polgárőr a Szigetújfalui Polgárőr Egyesület tagja.

 

Országos rendőrfőkapitányi elismerést és tárgyjutalmat vehetett át:
Gigor Istvánt a Cegléd-Bede Polgárőr Egyesület elnöke.

 

A Magyar Posta Zrt. elismerését:
Cseh Fruzsina Viktóra Ráckevei Polgárőr Egyesület érdemelte ki.

 

„KOPÁCSI SÁNDOR POLGÁRŐR ÉRDEMREND” elismerésben részesült Dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke.
– A társadalmi bűnmegelőzésben, a polgárőr mozgalomban, illetve mindezek támogatásában elévülhetetlen érdemeket szerző, köztiszteletben álló, közéleti és közszolgálati személyiségek tevékenységét, munkásságát vagy életművét az Országos Polgárőr Szövetség a polgárőrség legrangosabb kitüntetésének számító „Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrend” adományozásával ismerte el.

 

A „Polgárőr Érdemkereszt” Arany fokozata elismerést kapta:
Lőwinger Zoltán Mihály a Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Közhasznú Egyesület tagja az OPSZ online főszerkesztője.

 

„POLGÁRŐR ÉRDEMKERESZT” A polgárőr mozgalomban huzamosabb idő óta tevékenykedő, kiemelkedő eredményeket elérő polgárőrök, valamint a pártoló tagok munkájának erkölcsi elismerésére az Országos Polgárőr Szövetség arany fokozatú érdemkeresztet adományozott a hozzátartozó oklevéllel együtt.

 

„Év Polgárőre” díjat Kósa Attila a Gombai Polgárőr Egyesület tagja vehette át.
– Hosszabb ideje kiemelkedő tevékenységet végző polgárőrök részére az Országos Polgárőr Szövetség Elnöksége évente egy alkalommal az „Év Polgárőre”, kitüntető címet adományozza.

 

„Év Polgárőr Pedagógusa” kitüntetést Dr. Takács Gábor a Tárnoki Speciális Mentő, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület érdemelt ki.
– A polgárőr mozgalommal kiemelkedő együttműködést végző pedagógus részére egy alkalommal ítélhető oda az „Év Polgárőr Pedagógusa” kitüntető cím.

 

Pomázi Polgárőr Egyesület és a Püspökhatvani Polgárőr Egyesület az „Év Polgárőr Egyesülete” lett.

A legkiemelkedőbb tevékenységet végző polgárőr egyesület részére a hatékony közterületi polgárőr szolgálat ellátásáért az Országos Polgárőr Szövetség Elnöksége évente egy alkalommal az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntető címet adományozza.

 

 

20191019_134807

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.