Választási különszám – 10. vk: Török István képviselőjelölt (Fidesz-KDNP)

(Budaörs, 2019. október 11. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

10. választókörzet:

Török István

– Fidesz-KDNP –
képviselőjelölt

 

torokistvan

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Török István vagyok, 53 éves. Születésem óta Budaörsön élek. Nős vagyok, három fiam van. Általános és középiskolai tanulmányaimat Budaörsön végeztem, majd a Miskolci Egyetemen szereztem BA diplomát, illetve MA mesterdiplomát politika- tudományi szakon.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Bizalmukat szeretném kérni, hogy Kamaraerdő ne legyen ismét a „város mostohagyermeke” – mint 2010 előtt, illetve az elmúlt öt éves ciklusban. 2010–2014 közötti időszakban több- száz millió forint értékben végeztünk fejlesztéseket Kamaraerdőn. Az elmúlt öt évben szinte semmi nem történt… Őszintén bízom benne, hogy idén októberben nem „politikai színezet alapon”, hanem racionálisan, a korábban elvégzett munkát mérlegelve születik döntés Kamaraerdő képviseletéről. 2014-ben sokan pártszimpátia alapon szavaztak – ennek sajnos Kamaraerdő látta kárát.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Én továbbra is figyelni kívánok arra, hogy az új park tovább szépüljön. (Ebből egy négyzetmétert sem szabad elvenni…, – 2019 októbere után sem!) Általánosságban is kiemelten fontosnak tartom a (maradék) városi zöldterület megőrzését. Kamaraerdő zajterhelését radikálisan csökkenteni kell! Nem megengedhető, hogy a Kolozsvári utcai önkormányzati tulajdonú telkeken – jelentős forgalmat generáló, többszintes – magán egészségügyi intézmény épüljön; amit a helyiek nem, vagy csak korlátozottan vehetnének igénybe. Gátat kell szabni a soklakásos társasházak, „mini lakóparkok” építésének! Elviselhetetlen forgalmi, és egyéb terhelést generál. A buszvégállomás környékének biztonságosabbá tétele elengedhetetlen! Feladat lesz bőven… Maradjon nyugodt, élhető szigete, családi házas övezete Budaörsnek!

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Első képviselői teendőm az lesz, hogy újra felvegyem a kapcsolatot a kamaraerdeiekkel, – hogy végre ne Önök ellenében – hanem Önökért szülessenek döntések a városban.

 

Miért szavazzanak Önre?

Igyekeztem segíteni Önöknek 2010–2014 között. Most én szeretném kérni támogatásukat, szavazatukat, hogy végre (újra) VALÓDI képviselete legyen Kamaraerdőnek a budaörsi testületben.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.