Választási különszám – 10. vk: Kisfalvi Péter képviselőjelölt (BFE)

(Budaörs, 2019. október 11. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

10. választókörzet:

Kisfalvi Péter

– Fejlődéséért Egyesület –
képviselőjelölt

 

kisfalviPeter2019

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Több mint 40 éve élek Kamaraerdőn. A Kamaraerdei Részönkormányzatnak megalakulásától kezdve, 23 éven át tagja voltam. A Közgazdaság-tudományi Egyetemen diplomáztam, majd megszereztem a doktori fokozatot is. Az önkormányzatnak 1994 óta vagyok tagja, ezért bátran mondhatom, hogy ugyanúgy ismerem az egész várost, mint Kamaraerdőt. Az körzetemben élők találkozhattak velem számos kamaraerdei program szervezőjeként is, Kamaraerdő Napjától a sportnapon át a mikulás ünnepségekig.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Engem két dolog motivált, hogy újra megméressem magamat. Az egyik, hogy kiváló csapat tagjaként dolgoztam eddig is, és minden reményem megvan arra, hogy velük folytathassam. A másiknak azokat a még meglévő problémákat tekintem, amelyeket megfelelő mélységben ismerek ahhoz, hogy meghatározó szerepem legyen a megoldásukban.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Terveim között szerepel a Hosszúréti patak melletti park befejezése, és itt egy felnőtt játszótér kialakítása. Fontos feladatnak tartom a felszíni vízelvezetés folytatását a Toroczkó utcától a fennsíkig, szelektív hulladékgyűjtő-udvar kialakítását az iparterület lakóövezettől távolabbi részén, vala- mint – ha a város költségvetése vagy pályázati források lehetővé teszik – a 3. záporvíz tározó elkészítését a Hacienda melletti zsombékos területen. Sürgető az útépítés a Toroczkó és a Vörösbegy utcákban, amelyekre szintén célom forrást találni, valamint a lakossági igényeknek megfelelő befektetőket a termálvíz hasznosítására. Képviselőként első feladatom a Kamaraerdei Részönkormányzat megalakítása lesz, hogy azután együtt tudjunk dolgozni olyan fontos kérdéseken, mint az iparterület zajcsökkentése vagy a Kamaraerdei út forgalomcsillapítása.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

A folyamatos és céltudatos munkában hiszek.

 

Miért szavazzanak Önre?

Több mint négy évtizede Kamaraerdő közéletében élve szinte minden- kit ismerek, rengeteget egyeztettünk a szükséges fejlesztésekről és a folyamatban lévők megvalósításáról. Amennyiben újabb öt évre megtisztelnek bizalmukkal, továbbra is számíthatnak rá, hogy ugyanúgy kiállok a kamaraerdei érdekekért mint eddig.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.