Választási különszám – 9. vk: Tomory Géza képviselőjelölt (Fidesz-KDNP)

(Budaörs, 2019. október 10. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

9. választókörzet:

Tomory Géza

– Fidesz-KDNP –
képviselőjelölt

 

tomorygeza_2019

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Felvidéki, keresztény polgári családból származom, erős vallásos elkötelezettséggel felvértezve, ami alapvetően meghatározza politikai hitvallásomat. Feleségem mesterpedagógus. Lassan ötven éve élünk boldog házasságban, két gyermekünkkel és négy unokával.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Gyermekeim és unokáim jövőjéért aggódva igyekszem aktív közéleti tevékenységet folytatni lakóhelyünkön, Budaörsön. Szeretném, ha megőriznénk környezetünket, hogy mindazt úgy adjuk majd  át utódainknak, ahogyan mi is átvettük elődeinktől – a fenntarthatóság követelményeinek meg- felelően.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Négy éve a budaörsi Fidesz csoport külsős szakértője vagyok az Önkormányzat Pénzügyi Ellenőrző Bizottságában, ahol az építési beruházások majd minden területén szerzett ötven éves tapasztalataimat igyekszem hasznosítani. Változtatni szeretnénk az építési szabályokon, valamint a közlekedési anomáliák megoldását fogom szorgalmazni.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

A természet szeretete életünk számos területére vonatkozik, így nem tudok azonosulni azokkal az ideológiai vadhajtásokkal, amelyek felborítják a társadalom fenntarthatóságának alapszabályait, a családok alapvetőségét, és a kellő számú gyermekáldás fontosságát. Lényegesen nagyobb az éves költségvetés kerete mint más hasonló nagyságrendű városnak, de ez nem tükröződik vissza sem városépítészetünkben, sem a közlekedésben. Egyre nagyobb igény van egy komoly, 21. századi színvonalat képviselő kulturális központra.

 

Miért szavazzanak Önre?

Milyen egyedülállóan csodás környezetben van lehetőségük élni, milyen fantasztikus természeti adottságokkal rendelkező területet mondhatunk magunkénak. Célom a fenntartható
fejlődés mentén körzetünk természeti szépségeinek megóvása, fejlesztése. Fentiek alapján kérem szíves támogatásukat elképzeléseim megvalósításában.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.