Választási különszám – 9. vk: Premecz Enikő képviselőjelölt (Gazdakör)

(Budaörs, 2019. október 10. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

9. választókörzet:

Premecz Enikő

– Gazdakör –
képviselőjelölt

 

premeczeniko

 

Kérjük, néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

1999 óta lakom a Törökugratón, a természeti területek beépítéstől való megóvása céljából egy civil egyesület megalakítása után 2011-től a Településfejlesztési Bizottság tagjaként dolgoztam a városunkért, majd 2018 augusztusától független képviselőként. Elsődlegesen a természet- és környezetvédelem a szívügyem, de a polgáraink mindennapi életét érintő, városunk szebbé és élhetőbbé tételét szolgáló minden más ügyben lelkiismeretesen dolgoztam.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

9 éve vagyok részese a városunk életét alakító döntéshozatalnak, köszönöm a körzetünk lakóinak bizalmát, akiknek a felkérése, valamint a még megoldásra váró feladatok elvégzése motivált, hogy folytassam a képviselői szolgálatot.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Több, függőben lévő feladat van még a 9. választókerület területén, az utak, a közlekedés javítása; a Törökugrató egy részének helyi védettség alá helyezésének a megoldása. A lakók érdekeit képviselve az 1-es út menti lőtér sok éve tartó ügyének. A lehetőség szerinti elköltöztetésének folytatása; a tervezett Bauhaus erdőirtással és az ott lakókra egyéb zavaró hatásokkal járó, jelenlegi tervek szerint megépülése elleni fellépés, koordináció, hogy a hatásterületen élők érdekei is hangot kapjanak; és minden olyan megoldásra váró feladat, panasz, észrevétel, mellyel a körzetünk, illetve városunk lakói megkeresnek.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

A kérdés szerinti hitvallásom: római katolikus, keresztény nemzeti értékrenddel rendelkezem. A képviselendő irányvonalak számomra a városunk lakóinak életére kiható döntésekben a törvénytisztelő, racionális, kompromisszumokra nyitott, élhető és javuló városalakítás, a polgárok érdekeinek szem előtt tartásával.

 

Miért szavazzanak Önre?

Az eltelt évek alatt sok lakó megtapasztalhatta, hogy mindig elérhető vagyok, nyitottan és megértőn fogadom az észrevételeiket, javaslataikat vagy a panaszaikat. Minden erőmmel igyekszem rövid időn belül elfogadható megoldást találni, személyes ügyintézésemet és visszajelzésemet eddig is értékelték. Amennyiben október 13-án is megtisztelnek bizalmukkal, továbbra is jó gazda kezében lesz választókerületünk lakóinak érdekképviselete.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.