Választási különszám – 9. vk: Farkas Benedek képviselőjelölt (BFE)

(Budaörs, 2019. október 10. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

9. választókörzet:

Farkas Benedek

– Fejlődéséért Egyesület –
képviselőjelölt

 

farkasbenedek2019

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Az Illyés gimnáziumban érettségiztem, első diplomámat nemzetközi igazgatás szakon szereztem, majd külföldön tanultam és dolgoztam. Öt éve veszek részt az önkormányzat munkájában külsős bizottsági tagként, ezalatt alaposan megismerhettem a képviselő-testület munkáját és felkészültem az előttünk álló feladatokra.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Mert szeretem ezt a várost és a közös munkában való részvételt nem csak megtiszteltetésnek, de kötelességemnek is érzem. Mert nemcsak az itt élőknek van szüksége arra, hogy Budaörs jó irányba haladjon, hanem Magyarországnak is, hiszen a mi városunk a remény: a bizonyíték arra, hogy jól is működhetnek a dolgok.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

A Törökugrató és környéke nem csak Budaörs talán legszebb, de hosszas munka eredményeként az egyik legjobb infrastruktúrával rendelkező része is. Ettől még egy körzet sosincs kész: van még hova járdát építenünk, kell még jelzőlámpás átkelő a Szabadság úton, tehetünk még a jobb parkolásért és fejleszthetjük tovább a parkokat. Középtávon át kell szerveznünk a közlekedést a hipermarketek és az autópálya között, tehermentesítve ezzel a Baross utcát. Abszurd, hogy ebben a gyönyörű környezetben a mai napig fegyverropogást kell hallgatnia a város számos lakójának, új helyet kell találnunk a lőtérnek mert nem való lakóövezetbe.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Hiszem, hogy egy fejlett társadalom alapköve a jó közoktatás. Hiába államosították az iskoláinkat, továbbra is mindent meg kell tennünk értük és még annál is többet. Budaörsnek iránytű szerepe van az országban, ezért napjaink legnagyobb kihívása terén, a súlyosbodó környezeti válság kezelésében is példát kell mutatnunk. Szolgáljunk mintául a fenntarthatóság felé vezető úton új technológiák és okos megoldások bevezetésével.

 

Miért szavazzanak Önre?

Szavazzanak rám, mert hiszek a párbeszédben, mert azokkal a problémákkal foglalkozom, amiket Önöktől hallok és mindig el fognak tudni érni, ha meg akarják velem osztani a véleményüket. Mert nem hagyom annyiban a dolgokat, addig küzdök és vitázok, amíg ésszerű eredmény nem születik.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.