Választási különszám – 7. vk: Nagyné Németh Adrienn képviselőjelölt (Gazdakör)

(Budaörs, 2019. október 8. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


7. választókörzet:

Nagyné Németh Adrienn

– Gazdakör –
képviselőjelölt

nagyne_nemeth_adirenn

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Nagyné Németh Adrienn vagyok, két kislány anyukája. A kisebb Hanna egy genetikai betegség következtében halmozottan sérült. Az ő állapota alakította nagyban az életem, hiszen létesítettem egy fejlesztőházat a városban, és a hasonló sorsú édesanyákat igyekszem visszaterelni a munka- erőpiacra akár egy otthon végezhető munkalehetőséggel is.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Az, hogy végre szót emelhetek az eltérő fejlődésű gyermeket nevelő családok életminőségének javításáért. További motivációt jelentett számomra, hogy a Gazdakörön belül hangsúlyt kap a környezetvédelem, a környéken dolgozó kistermelők fontossága is.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Anyaként a játszóterek árnyékolása is fontos számomra. Egy árnyékoló vitorlát nem gondolnám, hogy évekbe tart kirakni. A lakótelep szíve a közösség. Sajnálatos módon a közösségi terek minősége is igen nagyot romlott az utóbbi időben. Legyen szó a közösségi házról vagy a Patkó u. 7. – Lévai u. 29. közötti területről. Hiszek a közösségi kertekben és a közösségi komposztálásban. Érintettségemből adódóan segíteni szeretnék azoknak a családoknak, akik eltérő fejlődésű gyermeket nevelnek.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Az én hitvallásom alapvetően embertársaink tiszteletéről szól. Tiszteljük az időseket, mert már mennyi minden van a hátuk mögött, sokat tanulhatunk tőlük. A családosokat, mert annyi áldozatot hoznak gyermekeikért. Az egyedülálló édesanyákat, mert minden tőlük telhetőt megadnak gyermekeiknek. Az apákat, akik dolgoznak a családért. A fiatalokat, mert még annyi mindent nem tudnak, majd az élet megtanítja őket. Hiszem, hogy egymást tisztelve és segítve jó közösséget tudunk alkotni a lakótelepen vagy akár az egész városban.

 

Miért szavazzanak Önre?

Mert kedves vagyok és barátságos. Viccet félre téve, én egy cselekvő ember vagyok. Nem szeretem az üres ígérgetéseket. A tartalom nélküli nagy körmondatokat. Örülnék, ha megtisztelne a lakóközösség a bizalmával és én lehetnék az ember, aki jobbá teszi a környezetüket.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.