Választási különszám – 5. vk: Kapitány Gábor képviselőjelölt (Fidesz-KDNP)

(Budaörs, 2019. október 6. –  Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

5. választókörzet:

Kapitány Gábor

– Fidesz-KDNP –
képviselőjelölt

 

kapitanygabor

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Budaörs az otthonom 1972-es születésem óta. Életem meghatározó alappillére a város. Itt vezettem a vállalkozásaimat. Műszaki és pénzügyi tanácsadással, valamint online tartalomszolgáltatással foglalkozom. Három gyermeket nevelünk feleségemmel, aki a háromszáz éve Budaörsöt újjáépítő német családok egyikéből származik.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Érdekképviselettel 2005-ben kezdtem foglalkozni, amikor egy hivatali ügy- intézés során tapasztaltak fordítottak a helyi politika irányába. Tizenhárom éve vagyok tagja az önkormányzat különböző szakbizottságainak, és öt éve vezetem a Kereszténydemokrata Néppárt budaörsi szervezetét.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Fő célkitűzésem, hogy azoknak az embereknek is a képviseletét elláthassam, akik nem érezhetik saját életükben a város fejlődését. Szebbé, élhetőbbé kell tennünk a belvárost. A jelenlegi lepusztult állapotokat fel kell számolnunk. Képviselői irodát kívánok működtetni a belvárosban, ahol napi kapcsolatban lehetek a lakossággal.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Szeretném, ha olyan városvezetés működne Budaörsön, ami valóban a közösség érdekeit szolgálja, és nem csak a választások alkalmával venné figyelembe az itt élők gondjait. Környezetünk védelme, a fenntarthatóság, hagyományaink tisztelete és megőrzése, a belváros fejlesztésében meghatározó szerepet kell, hogy kapjanak.

 

Miért szavazzanak Önre?

Elkötelezett budaörsiként, személyemben legyen erős képviselete a helyi vállalkozóknak a képviselő-testületben. Tegyük közösen szebbé és jobbá Budaörsöt!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.