Választási különszám – 5. vk: Dr. Molnár Gábor képviselőjelölt (BFE)

(Budaörs, 2019. október 6. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

5. választókörzet:

Dr. Molnár Gábor

– Fejlődéséért Egyesület –
képviselőjelölt

 

molnargabor

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Ahogyan a Budaörs Fejlődéséért Egyesületből többen, én is régóta dolgozom a városért. Voltam képviselő, alpolgármester és többféle bizottság tagja, elnöke. Jogász végzettségem van, húsz évig versenyszerűen sportoltam. A sport iránti érdeklődésem természetesen megmaradt, jelenleg is a Budaörsi Sport Club elnökségi tagja vagyok. Választókörzetem az Ófalu és a történelmi városmag.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Egy választókörzetre soha nem mondhatjuk, hogy minden készen van, minden jó, minden szép. Természetesen így van ez nálam is. Kihívásnak tekintem, hogy tovább képviseljem az itt élőket.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben kép- viselő lesz?

A következő ciklusban – megválasztásom esetén – folytatni szeretném az eddig elkezdett, de még be nem fejezett munkákat. Ilyenek például a régi posta épülete, a Zichy major, az Ifjúsági Klub, az uszoda és sportcsarnok, és a színháznak is otthont adó Jókai Művelődési Ház korszerűsítése, felújítása. Kiemelt célom az út- és járda program előzetes felmérés alapján történő folytatása, a Stefánia utcai játszótér modernizálása. Továbbra is odafigyelnék a körzetemben a szociálisan rászorulókra – különösen a téli fűtési szezonban. Szeretnék azon is dolgozni, hogy csökkenjen a légszennyezettség.

Az új ciklusban fontosnak tartom, hogy rendszeresen tájékoztassuk a rászorulókat arról a 22 féle szociális támogatásról, amiket igénybe vehetnek. Egyszóval, feladat van bőven.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

A közösség – a Budaörs Fejlődéséért Egyesület –, amelyhez tartozom, nyitott minden véleményre, politikai hovatartozástól függetlenül. Ha egy javaslatot ésszerűnek találunk, akkor a költségvetés függvényében, meg is valósítjuk. A nyitottság mellett fontos számomra a sokszínűség is, amit egyébként reprezentál a csapatunk összetétele is. Szakmailag, világnézetileg is sokfélék vagyunk, mégis megtaláljuk a közös hangot.

 

Miért szavazzanak Önre?

Részt vettem az elmúlt húsz év sikertörténetében, mint alpolgármester, mint képviselő. Ismerem a város, a körzetem gondjait. Úgy érzem kellő tapasztalattal rendelkezem, hogy eredményesen folytatni tudjam a megkezdett munkát.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.