Választási különszám – 4. vk: Dr. Tóth Ferenc képviselőjelölt (BFE)

(Budaörs, 2019. október 5. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

4. választókörzet:

Dr. Tóth Ferenc

– Budaörs Fejlődéséért Egyesület –
képviselőjelölt

 

 

tothferenc2019

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Budaörsön születtem és tényleg el sem tudom képzelni máshol az életemet. Szakvizsgázott német, történelem és földrajz mesterszakos tanár vagyok, de van jogászi végzettségem is. Több budaörsi iskolában is tanítottam. 2014 óta vagyok képviselő.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

A településem, a közélet, valamint a politika iránti érdeklődésem meg- határozó volt ebben a döntésben. Erős bennem vágy, hogy a segíthessek, támogassam a rászorultakat. Felelősnek érzem magamat Budaörs jövőjéért. Az ötéves képviselői munkám során sikeresnek éreztem magamat, ezért döntöttem a folytatás mellett.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

A következő öt évben azon leszek, hogy megvalósuljon a szervizút folytatása, az Egér útba történő bekötése, valamint hogy a szervizút új szakaszán rendszámfelismerő térfigyelő kamerákat helyezzünk ki. Fontos feladat az Alsóhatár út – Budapesti úti körforgalom megépítése, a Hajnal utca felújítása, vízelvezetésének megoldása egészen az Őszibarack utcai átereszig. Elengedhetetlen a Budapesti út teljes aszfaltszőnyegezése az Alsóhatár és a Csillag utca közötti szakaszon valamint a kopott zebrák folyamatos újrafestése. Kiemelt feladatnak tartom a zöldfelületek növelését, faültetések kezdeményezését, a játszóterek fejlesztését, több szemetes kihelyezését. Új zebrákra is szükség van, így mindenekelőtt a Kesjár utcai iskolánál a Föveny utca magasságában, illetve a forgalom csillapítása érdekében is lépéseket fogok tenni, ahol az szükséges.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Mindenkinek próbálok lelkiismeretesen segíteni gondjai megoldásában, kérései teljesítésében. Becsületesen végigvinni minden kérdést, és ezt akkor is megtenni, ha a választó esetleg nem a számára elvárt választ kapja. Ha szükséges, vállalni kell konfliktusokat is.

 

Miért szavazzanak Önre?

Mert elérhető vagyok mindig, és bármilyen városi ügyben segítek. Dokumentálva van az eddigi tevékenységem az interneten és a nyomtatott újságokban is. Úgy érzem, hogy egy nagyon tevékeny és kimondhatjuk, si- keres első választási ciklust tudhatok magam mögött, amit remélem, hogy Önök is folytatásra méltónak ítélnek.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.