A szeptemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2019. szeptember 24. – Budaörsi Infó) A szeptemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán fizetett politikai hirdetést találnak, a Budaörs Fejlődéséért Egyesület bemutatkozó plakátját. A harmadik oldalon a polgármester- és képviselő-jelöltként indulók névsorát találják.

 

budaorsiinfoujsag19_09 (5)

 

Újságunk negyedik oldalán a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről olvashatnak összefoglalót. A testület jelentősen megemelte azt az összeghatárt, amelyig szociális támogatásban részesülhetnek az arra rászorulók. Erről és még a további részletekről nyomtatott újságunkban találnak információt.

 

budaorsiinfoujsag19_09 (10)

 

Az ötödik oldalon a “Catone-zaj” probléma fejleményeiről írtunk egy beszámolót. A helyi lakosok felkeresték a cég képviselőjét és vázolták neki a több éve fennálló problémákat.

 

 

budaorsiinfoujsag19_09 (8)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, ezúttal a hatodik és hetedik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

budaorsiinfoujsag19_09 (7)

 

A nyolcadik oldalon a Budaörsi Gazdakör választási PR-cikkét láthatják.

 

 

budaorsiinfoujsag19_09 (1)

 

A kilencedik oldalon állatvédő szakértői cikk-sorozatunk legújabb részében arról beszélgettünk Berta Katalinnal, hogy milyen veszélyek leselkednek a madarakra.

 

 

budaorsiinfoujsag19_09 (9)

 

A tizedik oldalon A közjegyző segít elnevezésű szakértői cikksorozatunk tovább folytatódik. Ezúttal az új közjegyzői díjkedvezmények igénybevételéről kértük dr. Szécsényi-Nagy Kristóf közjegyző szakmai véleményét.

 

 

budaorsiinfoujsag19

 

A tizenegyedik oldalon a budaörsi Fidesz-KDNP, a tizenkettedik oldalon pedig a Budaörsi Gazdakör fizetett választási hirdetését találják. 

 

budaorsiinfoujsag19_09 (3)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2019-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

budaorsiinfoujsag19_09 (2)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.