Európa-bajnoki bronzéremmel indult a 2019/2020-as sportszezon a budaörsi asztaliteniszezőknél

(Budaörs, 2019. szeptember 20. – Budaörsi Infó) Európa-bajnoki bronzéremmel indult az izgalmasnak ígérkező 2019/2020-as sportszezon a Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztályánál. 

 

 

Szezonnyitó vacsora keretében díjazta az asztalitenisz szakosztály az elmúlt időszak két kiemelkedő nemzetközi sikerében szerepet játszó sportolókat, edzőket, sportvezetőket valamint a támogatókat és szponzorokat.

A budaörsi női asztalitenisz csapat tagjai ezen az estén vehették át a 2018/2019-es évadban bravúrosan megszerzett ETTU Kupa bronzérmeket.

Az Egyesület, Budaörs Városát és egyedüli nemzetközi kupában induló csapatként a magyar asztaliteniszt is képviselve érmet szerezett Európa második legrangosabb kupasorozatában.

Az ünnepségen részt vett Wittinghoff Tamás polgármester, Bíró Gyula alpolgármester, Dr. Molnár Gábor pénzügyi bizottsági elnök, és Szabó Zsolt szponzor, az SH-ITB Kft. vezetője is.

Közösen köszöntötték Pergel Szandrát, aki a magyar válogatott tagjaként Európa-bajnoki bronzérmet szerzett a Franciaországban megrendezett csapat Európa-bajnokságon, és annak okán is, hogy 10 éve a Budaörsi Sport Club tagja.

A 2019/2020-as sportszezonban ismét a Bajnokok Ligájában indulhat az SH-ITB Budaörsi 2i SC. Ami a magyar bajnokságot illeti a csapat szeretné megszerezni történetének negyedik magyar bajnoki címét.

A csapat sikeres szereplésének reményében leigazolták Surján Szabinát, aki vajdasági magyar sportoló, a tehetségét jól jelzi, hogy 19 éves kora ellenére stabil tagja a válogatottnak.

Sportszakmai szempontból a szezon legizgalmasabb kérdése, hogy realizálódik-e Pergel Szandra kvalifikációs esélye a 2020-as tokiói Olimpiára.

Fontos feladatuknak tekintik, hogy a jelenlegi helyzetben, amikor egyre nehezebb nem TAO támogatott klubként működni Magyarországon sikeresek tudjanak lenni a hazai és a nemzetközi céljaink elérésében is.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.