Folytatódnak a csapadékcsatorna és útépítési munkálatok a Kisfaludy utcában

(Budaörs, 2019. augusztus 15. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy többszöri halasztás után a Kisfaludy utca csapadékcsatorna és útépítési munkái a Kossuth Lajos utca és a Kálvária tér között július 1-től elkezdődtek. Aztán újra leállás következett és most ismét lezárásokra kell számítaniuk az arra közlekedőknek, a kivitelező értesítése szerint.

 

 

A Kisfaludy utcában lakók postaládájába a napokban dobtak be egy értesítőt, amin az szerepelt, hogy a Budaörs Kisfaludy utca csapadékcsatorna és útépítési munkái a Kossuth Lajos utca – Kálvária tér között várhatóan 2019. augusztus 13-tól, szeptember 15-ig tartanak majd. Ebben az időintervallumban lezárások várhatóak ezen a területen. 

 

utfelujitas_kisfaludyutca_19_08_13 (3)

 

A tájékoztatás szerint a felújítási munkálatok során a gyalogos forgalom folyamatosan biztosított lesz, viszont az érintett munkaterület szakaszos vagy teljes lezárásra kerül.

 

 

utfelujitas_kisfaludyutca_19_08_13 (4)

 

A munkavégzés reggel 6:30 és este 18 óra között zajlik majd. Ebben az időszakban gépjárműveket nem szabad a munkaterületen hagyni, mert elszállítják.

 

 

csatonakisfaludy

 

Óvatosan, körültekintően és türelmesen közlekedjenek a fent említett területen!

 

 

utfelujitas_kisfaludyutca_19_08_13 (2)

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.