Önkormányzati választás – Hirdetési és bemutatkozási lehetőség a Budaörsi Infóban és a Különszámban

(Budaörs, 2019. július 24. – Budaörsi Infó) Ahogy a korábbi választások alkalmával, idén is lehetőséget biztosítunk  az októberi önkormányzati választásokon induló pártoknak, egyéni indulóknak és szervezeteknek az ingyenes bemutatkozásra, de hirdetni is tudnak a Budaörsi Infó nyomtatott újságunkban (10.000 pld/hó) és az internetes hírportálunkon, a Budaörsi Infó Online-on (átlag havi 80-100.000 látogató), valamint a választások előtt megjelenő – országosan egyedülálló – Választási Különszámunkban. Ez a kiadványunk a budaörsiek ún. választási forgatókönyve lesz az összes indulóval és ingyenesen kapják majd meg a postaládájukba.

 

 

2019. október 13-án tartják az önkormányzati választásokat Magyarországon. Ugyanekkor lesz a nemzetiségi választás is.

Idén is mint a korábbi választási évben jelentkezünk a Választási Különszámunkkal, ami nagyon fontos eligazodási lehetőséget jelenthet majd a budaörsi választóknak. Tartalmazni fogja az összes a választásokon induló jelölt (aki él a lehetőséggel) bemutatkozó anyagát, válaszait választási körzetenként.

 

 

valasztasi_kulonszam_ujsag2

 

Amennyiben szeretnének hirdetni az augusztusi, illetve bármelyik számunkban, azt kérjük önöktől, hogy jelezzék időben e-mailben a szándékot, és azt is, hogy melyik oldalra kérik a hirdetés elhelyezését, valamint milyen méretben. Ha olyan oldalon szeretnének hirdetni, ahol más már vásárolt hirdetést, abban az esetben felvesszük önökkel a kapcsolatot. Érdemes időben lefoglalni a helyeket.

Újságunk havonta 10 000 példányban jelenik meg Budaörsön. Terjesztőink a budaörsi lakosok postaládájába közvetlenül dobják be a lapot, továbbá a budaörsi közösségi terekre is kerül kihelyezésre.

 

 

valasztasi_kulonszam_ujsag

 

Az érintettek, ha élni kívánnak az ajánlattal, a LAPZÁRTÁKKAL kapcsolatban bővebb felvilágosítást kérhetnek a budaorsiinfo@gmail.com e-mail címen vagy telefonon a +36/70-285-5287-es telefonszámon.

A választások alkalmából hirdetni kívánók minden információt és a Számvevőszéknél regisztrált Árlistánkat megtalálják hírportálunkon.

 

Budaorsi_Info_ARLISTA_2018_net

 

Jelezzék időben hirdetési igényeiket, illetve foglalják le előre a felületeket!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.