Meseszombatot tartanak a fővárosi állatkert Holnemvolt Várában

Meseszombatot tartanak július 27-én a Fővárosi Állat- és Növénykert játszóparkjában: a Holnemvolt Várban egész napos programokkal, interaktív mesejátékokkal, zenés bábelőadásokkal, mesemondókkal és papírszínházzal várják a gyerekeket.

 

Az állatkert szerdai közleménye szerint a látogatók Misi mókussal, János vitézzel, a csizmás kandúrral és sok más ismert mesehőssel is találkozhatnak a Meseszombaton.

A meseelőadások mellett napközben arcfestés, gólyalábas attrakció, a népmesék birodalmát felidéző kézműves foglalkozás és sok más meglepetés teszi teljessé a kínálatot.

Mint írják, a Meseszombat sokféle programja mellett a Holnemvolt Vár többi látnivalója, a Cápasuli, a Sünispotály, a Hetedhét Palota mese-játszóház, a Majorság és az állatsimogató lakói, valamint a tavaly felújított, 110 éves Schäftner-körhinta és a többi játék is várja a látogatókat.

A Meseszombat az állatkerti belépőjegyekkel, illetve a csak a Holnemvolt Várba váltott belépőjegyekkel is látogatható, utóbbiak ezen a napon a Hetedhét Palotába is érvényesek.
Bővebb információ a programokról a www.holnemvoltvar.hu oldalon található meg. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.